ייצור כחול לבן - העתיד של ילדיכם! הבחירה שלכם אם סין תהיה מעצמה או ישראל

ייצור כחול לבן - העתיד של ילדיכם! הבחירה שלכם אם סין תהיה מעצמה או ישראל

מספר חתימות

23
 
10,000  
פורסם בתאריך: 19/01/2012
 

אם לא נתמוך היום בתעשיות המקומיות ונחתום על עצומה זו, אנחנו תורמים לסגירת הדלתות בפני אלה שיש להם היום את הזכות לעבוד, ובפני אלה שיבקשו לעבוד בעתיד.

האחריות שלנו היא כפולה: כצרכנים – לקנות רק כחול לבן!!!  וכאזרחים לדרוש מנציגינו לנקוט בצעדים הנדרשים כדי ליישם את הנחוץ לטובת ייצור בארץ!!!

כל עוד ימשיכו במשרדי הממשלה השונים – מחד – לעשות קמפיינים לקניית כחול לבן ומאידך- להוציא מכרזיי ענק לחו"ל ולא ליצרנים ישראלים

הרי ש ה"חסכונות" שלנו היום יגרמו להרס של המחר!!!

כיצרן ישראלי אני רואה מול עיניי בכל רגע נתון את המלחמות אותם אני נאלץ לבצע אל מול הזכות שלי כאזרח מדינת ישראל וכיצרן כאן, להמשיך לעבוד.

אני צריך להילחם על מנת להחזיק את המפעל שלי ולפרנס משפחות רבות בתחומי.

 

אני מבקש מכם להשקיע דקה מזמנכם על מנת לקרוא את המאמר הבא:

כותב מאמר זה הוא מרצה ובעל טור ברזילאי המוכר היטב במדינתו.

הטקסט, עבור אחדים מזעזע אך אמיתי ומבשר רעות. אנא, הקדישו מחשבה...

 

 

אסטרטגיה של שליטה

איך סין תשתלט על העולם?

מאת: לוצ\'אנו פירס

 

מכרים שלי חזרו מסין נפעמים; מוצר שבברזיל מייצרים במיליון יחידות,

רק במפעל אחד בסין מייצרים ממנו 40 מיליון יחידות באיכות מקבילה ובמהירות אספקה ‏מדהימה. הסינים מכניסים כל מוצר לשוק בתוך שבועות, במחירים שהם שבריר של המוצר הברזילאי.

 

אחד המפעלים מועבר לפנים המדינה מכיוון שהשכר באזור שבו הוא נמצא גבוה מדי: 100 דולר (!). עובד ברזילאי מרוויח מינימום 300$, תוסיף מסים והטבות אחרות והשכר שווה ערך ל-600 $. כאשר אנו עומדים בפני ה100$ שקיבל הסיני ללא כל הטבות... אנו ניצבים בפני "עבדות צהובה" שאנו במו ידינו מטפחים.

 

שעות נוספות? בסין? תשכחו מזה! האנשים שם כל כך אסירי תודה על שיש להם עבודה שהם עובדים שעות נוספות בחינם ...

 

מאחורי המצב הזה בסין ניצבת מלכודת גדולה הרבה יותר.

 

זו לא אסטרטגיה עסקית אלא אסטרטגית "שליטה" כדי לנצח את השוק המערבי.

 

הסינים מנצלים את הגישה של ה"סוחרים" במערב, המעדיפים מיקור חוץ על פני הייצור על מנת לשמור רק את מה שמוסיף להם ערך: המותג.

 

בקושי אפשר לקנות היום ברשתות המסחריות הגדולות בארה"ב מוצר שהוא "תוצרת ארה"ב". זה הכל "תוצרת סין" עם המותג האמריקאי.

 

 

 

חברות מרוויחות הרים של כסף על ידי קנייה מהסינים בפרוטות ומכירה אח"כ במאות דולרים. הם מעוניינים אך ורק ברווח המיידי בכל מחיר. גם במחיר

 

של סגירת מפעלים ויצירת אבטלה אכזרית.  זה מה שניתן לכנות "אסטרטגיית התמחור."

בעוד חברות מערביות עוסקות במיקור חוץ וזוכות לרווח עצום בטווח הקצר, סין מנצלת גישה זו ובונה יחידות ייצור בעלות פוטנציאל ויעילות גבוהים ביותר

לשליטה בטווח הארוך. בזמן שהכוחות המסחריים הגדולים נשארים עם המותגים שלהם, עם העיצוב ..

הסינים נשארים עם הייצור, תוך כדי שהם מסיעים ומעודדים את אותם חברות ועל ידי כך תורמים לפירוקם של לא מעט פארקים תעשייתיים במערב. בקרוב לא יהיו יותר מפעלים של נעלי ספורט או נעלים בכלל בעולם המערבי. הם יתקיימו רק בסין. אז בעתיד הקרוב נוכל לראות כיצד מחירי המוצרים הסינים עולים ללא היכר וגורמים ל"זעזוע ייצורי", כפי שקרה עם הלם הנפט בשנות ה -70. ואז זה יהיה מאוחר מדי.

אז העולם יבין שהקמת מפעלים חדשים יעלו עלות ענקית וחייבים להיכנע לשליטה הסינית. העולם יבין שהאכיל דרקון ענק והפך בן ערובה שלו. דרקון שיעלה את מחיריו בהדרגה, משום שהוא יהיה המכתיב את הכללים החדשים של השוק מכיוון שהוא יחזיק את מונופול הייצור. הוא יהיה בעל המפעלים, בעל המלאים, בעל המשרות ובעל היכולת לקבוע את המחירים. אנו, ילדינו ונכדינו נהיה עדים להיפוכם של כללי המשחק, מה שיצור בכלכלות המערביות אימפקט של פצצה גרעינית... סינית !

 באותם רגעים, כאשר העולם המערבי יתעורר למציאות החדשה, כבר יהיה מאוחר מדי.

באותו יום מנהלים מערביים יסתכלו בעצב על חורבות מפעליהם הישנים, טכנאים בדימוס ישחקו קלפים בכיכרות ויבכו למראה ההריסות של פרקי התעשייה. הם יזכרו אז בנוסטלגיה גדולה על הזמנים שהרוויחו המון כסף בקניית "חבילות של סחורה של עבדים" ומכרו ביוקר "סימני מסחר רשומים" שלהם לבני ארצם. ואז, בעצב, יפתחו מחסניהם כדי לאכול את המותגים המיושנים שלהם שהפסיקו כבר להיות חזקים, כי כולם הועתקו ...

הרהרו על כך, בבקשה והתחילו לקנות מוצרים מתוצרת מקומית, לקדם את התעסוקה במדינה שלכם, להישרדותם של חבריכם, שכניכם ואפילו אתם עצמכם ... וצאצאיכם.

 

חשבו גם שעכשיו אנחנו מאכילים את הנחש שינשוך אותנו בעתיד!

נכתב ע"י: לוצ\'אנו פירס

אנא חתמו על עצומה זו למען עתיד ילדיכם!מנחם גרינשפןפוליקרט טכנולוגיות www.polycart.co.ilיצרן ישראלי 

 

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו