תושבים למען הפרדת המושבות גבעת עדה בנימינה
מספר חתימות
3 |
|
2,000 | |
תושבי בנימינה היקרים,
קול קורא!
- קול קורא להפריד את המושבות גבעת עדה ובנימינה.
- קול קורא להחזיר עטרה ליושנה.
הפרדת המושבות תקנה לשתי המושבות עצמאות מוניציפלית, עצמאות כלכלית והתפתחות נפרדת ע"פ הצביון של כל אחת מהמושבות.
לפני כשנתיים קמה העמותה לעצמאות גבעת עדה, שמטרתה עצמאות מוניציפלית למושבה. פורסמה עצומה עליה חתמו מעל כ-1,000 תושבי גבעת עדה.
ב-2003 משרד הפנים החליט לאחד את שתי המושבות בכפיה וללא משאל תושבים (ב-2018 הוצהר ע"י מרכז השלטון המקומי והתקבלה החלטה של ועדת הפנים, שבעתיד לא יהיו איחודים של יישובים ללא משאל תושבים). במהלך השנים נערכו בדיקות ומחקרים על ההתייעלות שבאיחוד ישובים, הבדיקות והמחקרים העלו חרס ובהם נקבע שהאיחוד לא הביא לחסכון כלכלי ונוסף לכך, התושבים הביעו חוסר שביעות רצון.
הועד המנהל של העמותה רוצה להדגיש, כי אין מטרת העמותה לצאת נגד ראש מועצה כזה או אחר. מטרת העמותה לפעול מחוץ לכותלי המועצה קרי, משרדי הממשלה.
העמותה זקוקה גם לקולות התומכים של תושבי בנימינה על מנת שהמהלך יצלח.
כל תושב בנימינה וגבעת עדה, שמעוניין לתרום בפעילות או בתרומה כספית, מוזמן להצטרף אלינו ולהיות חבר בעמותה.
יש לחתום על העצומה ולציין במקום המיועד אם בכוונתו להיות שותף פעיל או לתמוך מרחוק. (פרטי החותמים יוצגו רק למקימי העצומה)
תודה על שיתוף הפעולה, העמותה "לעצמאות גבעת עדה".
* דמי חבר בעמותה לתקופה של שנה וחצי - 20 ש"ח, מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלנו:
"תושבים למען הפרדת המושבות - עצמאות לגבעת עדה ובנימינה"
* למעוניינים בתרומה כספית, ניתן לעשות זאת דרך הפייבוקס שכתובתו:
"תושבים למען הפרדת המושבות - עצמאות לגבעת עדה ובנימינה" הקישור יפורסם בקבוצות הפייסבוק.
* למעוניינים לתרום בדרך אחרת, נא רשמו בהערות וניצור עמכם קשר דרך האימייל שציינתם.