מצילים את הטאיקוונדו בחיפה

הנדון המשך פעילות מחלקת טאיקוונדו מכבי חיפה באולם ספורט עירוני ברל כצנלסון 48 חיפה

אנו קבוצת הורים של ספורטאי טאיקוונדו מאגודת מכבי חיפה כרמל , מגיל 3.5 ועד גיל 18 אשר בשל אוזלת ידם של הנוגעים בדבר ובמיוחד של ניר שאול מנהל רשות הספורט ומנהל האולם בית הספר הפתוח ליעד לבנסולד נותרו ללא מקום אימון לקיץ הקרוב בנוסף מאיימת רשות הספורט כי לא תאפשר פעילות גם במהלך השנה הבאה(החל מספטמבר 2022).

זאת כמובן מבלי לנמק מדוע (עא"פ שהיה עליה לעשות זאת בהיותה רשות ציבורית)

אנוההורים וספורטאים לא נקבל התנהלות כזו של רשות עירונית!

אין זה ראוי כי רשות עירונית הממומנת גם מכספי ארנונה, תנקוט בדרך של ביריונות ואיומים על מנת להשתיק אותנו או את מנהל המחלקה!

לא יעלה על הדעת מצב בו רשות הספורט מזניחה ואף מתעלמת מספורטאים אולימפיים חיפאים שמייצגים את העיר ושהגיעו להשגים בינלאומיים מרשימים ולא טורחת לדאוג להם לצורך בסיסי בדמות מקום אימון ראוי!

לא ייתכן, כי עובד עירייה יחרוץ גורלות של ספורטאים ואת גורלו של הענף כולו בשל עניין אישי וסגירת חשבונות אישית עם גורמים במחלקה!

לפיכך אנו פונים בבקשה לאפשר לספורטאים להשתמש במתקן העירוני בפתוח לטובת פעילות ספורט אולימפית גם בחודשים יולי ואוגוסט 2022 וגם במהלך השנה הבאה, מספטמבר 2022.

חשוב שהפעילות תמשיך להתקיים באולם בפתוח הן מאחר שהמתקן עומד בכל הדרישות הרלוונטיות לאימונים בענף זה והן משום שרובנו מתגוררים בקרבת מקום.

אנו מבקשים לקבל חוזה שכירות לטווח ארוך על מנת להמשיך את הפעילות באולם הפתוח. חשוב לציין כי אנו מבקשים לקיים אימון הנבחרת בימי שישי בין השעה 14:00 ל 16:00 או להמשיך להפעיל את מחנות האימונים מחנות אימוני קיץ בחודש אוגוסט.

06/07/2022
06/07/2022