עיריית ראשל"צ - תושבי שכונת אברמוביץ' דורשים פתרון למצוקת החניה!

תושבי שכונת אברמוביץ' בראשל"צ סובלים מידי יום ממצוקת חניה חמורה ללא כל התחשבות מצד העירייה שיצרה את המצוקה הזו במו ידיה. במשך שנים העירייה התעלמה מגידול באוכלוסיה ובמכוניות פר משפחה, אישרה תכניות תמ"א 38 רבות בשכונה מבלי לתת פתרון בעניין החניה לאוכלוסיה המתגוררת בשכונה, לא יצרה מקומות חניה ייעודים לתושבים והניחה למצב הבעייתי הזה להיווצר. כעת, מי שסובל מהמצב הזה הוא כמובן התושבים שמגיעים הביתה אחרי יום עבודה, ואין להם איפה להחנות את הרכב. בלית ברירה התושבים מחנים את הרכב בחניות מאולתרות (ללא הפרעה לציבור או חסימת חניות!!)  והעירייה מצידה מענישה אותם בדוחות על גבי דוחות. התושבים דורשים פתרון למצב האבסורד הזה! לא יתכן שנמשיך לשלם דוחות על כך שאנחנו בסה"כ רוצים להגיע הביתה לשכונה השקטה שלנו, להחנות את הרכב ולא לשלם מידי יום 250 ש"ח קנס. לא מדובר על צירי תנועה מרכזיים בעיר או אזורי בילוי, הרכבים לא מפריעים לאף אחד! מדובר  על שכונה שקטה עם משפחות שתורמות מידי חודש חלק נכבד מהמשכורת שלהם לעירייה כי העירייה החליטה שהם עבריינים!  אנחנו דורשים פיתרון! דוחות הם לא הפיתרון!

13/03/2019
12/03/2019