הפחתת דמי הבראה לעובדים שעתיים

הפחתת דמי הבראה לעובדים שעתיים

מספר חתימות

367
 
1,000  

עובדים יקרים שלום ! 

בתחילת השבוע הובא לידיעתנו כי בכוונת הנהלת האו"פ לקצץ בדמי ההבראה שלנו - העובדים השעתיים.

החלטת ההנהלה התקבלה כיום אחד בלבד לפני מועד תשלום המשכורות ומבלי ליידע את כלל העובדים המדוברים או לאפשר לנו לטעון כנגד ההחלטה. 

מיותר לציין שאנו העובדים השעתיים מלכתחילה נמצאים ברמות השכר הנמוכות בארגון ומן הסתם ציפינו לתוספת זו.

ועד הסגל המנהלי של האו"פ הביע כבר בתחילת השבוע את מחאתו על ההחלטה בפני הנהלת האו"פ, ואת תמיכתו בנו - העובדים השעתיים. 

כרגע הנהלת האו"פ אינה מתכוונת לחזור בה ולהחזיר לנו את מה שמגיע לנו. אנו נמשיך ונפעל בכל דרך אפשרית על מנת להשיג את מה שמגיע לנו !

היום זה אנחנו - מחר זה אתם !

מצרפת מטה את המכתב שנשלח מאיתנו אל הנהלת האו"פ- מנכ"ל וסמנכלית משאבי אנוש. 

בברכה,

העובדים השעתיים.

31.7.2019

מוקד המתעניינים ומוקד הפניות והמידע.

לכבוד: הנהלת האוניברסיטה הפתוחה.

הנדון: הפחתת דמי הבראה באופן חד צדדי

שלום רב,

בזכות מוקד המתעניינים ומוקד הפניות והמידע, הפנים של האוניברסיטה הפתוחה, אנו מצליחים לגייס ולשמר סטודנטים וסטודנטיות כדי שאתם, קובעי המדיניות, תקבלו שכר גבוה לאורך כל חודשי השנה ובייחוד בחודש אוגוסט.

העובדה שבחרתם להודיע על ההליך יומיים בלבד לפני קבלת המשכורת לנציגים בודדים דרך הטלפון, בלי התראה מוקדמת, תוך כדי שלילת זכותנו לטעון כנגד ההחלטה על הפחתה בדמי ההבראה של הנציגים במוקדים שעובדים ועושים את העבודה הכי קשה מדי יום, תוך שמירה על איכות גבוהה על פי כל קנה מידה ובשכר נמוך מהממוצע במשק, מצביעה על דבר אחד בלבד:

אתכם לא מעניינים העובדים. אתכם מעניינים מספרים.

הצעד הברוטאלי שעשיתם מייצג עולם הפוך של ערכים מאלו שהאוניברסיטה הפתוחה מנסה לייצג: פתיחות, שוויון, הגינות. פעלתם כמו גנבים בלילה. גזלתם את כבשת הרש.

אנחנו גאים לעבוד במוסד שנותן הזדמנות שווה לכל אדם באשר הוא. אנחנו מתביישים בכל מי שהיה שותף להחלטה הזו.

אנו דורשים תשלום מלא של דמי ההבראה שנגזלו מאתנו באופן מיידי. אחרת, נשקול את צעדנו. במישור הפנים ארגוני, תקשורתי ומשפטי.

בשם נציגי המוקדים.

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו

ציר הזמן של העצומה

04/08/2019
העצומה השיגה 100 חתימות!
31/07/2019
העצומה נפתחה