החזרת הצבע לסלק
מספר חתימות
2 |
|
666 | |
פורסם בתאריך: 10/11/2016
לאחרונה הבחנתי שמשהו קרה לסלק, בזמן הבישול הוא כבר לא בצבע סגלגל ויפה אלה הופך לחום חלודה ודלוח. המרק או התבשיל כבר לא מתהדרים בצבע העז והיפה של הסלק והדבר גורם עוגמת נפש.
לא מבינה למה זה קורה ואיזה השפעה יש לעניין עלינו, מעבר לכך שזה פחות יפה. אם יש למישהו מושג או פתרון, איך מחזירים את הצבע לסלק, או מה קרה לו לאחרונה שיגיד. מדובר בזכות בסיסית שנשללה מאיתנו ואי אפשר לדעת מה הלאה והיכן זה יעצר. יש לומר עד כאן!
בתודה מראש
הדי