מצילים את עמק השלום והמרחב הביוספרי!

עמק השלום והמרחב הביוספרי בסכנה!

עמק השלום והשטחים הירוקים שמקיפים אותו, הם פנינת טבע נדירה שמאות אלפי ישראלים נהנים ממנה מידי שנה. זהו מרחב ביוספרי המוכר על ידי אונסק״ו בשל ערכי הטבע הנדירים שלו. אזור בעל היסטוריה מרתקת, מרבדי פרחים בלתי נגמרים, מעיינות ונחלים - הפתוח כל השנה לציבור הרחב.

הריאה הירוקה הזו נמצאת בסכנה מיידית, כי עיריית יקנעם דורשת להשתלט עליה ולהרחיב את העיר לכיוונה. במקום פרחים - לבנות בניינים. במקום יערות - כבישים, שיחמירו מאוד את בעיית הפקקים ועומסי התנועה הרבים בעיר ובאזור כולו.

אנחנו, תושבי העיר יקנעם ותושבי כל ישובי המועצה האזורית מגידו במשותף, זקוקים לעזרת כולכם, כדי לצאת בדרישה חד משמעית מעיריית יקנעם והעומד בראשה, לוותר על שאיפות ההשתלטות על עמק השלום, אלייקים ועין העמק. לבחור בטובת התושבים על פני טובתם של אינטרסנטים ובעלי הון. למנוע את הרס הטבע, הנוף, והסביבה, ולהשקיע בשיפור התשתיות הקיימות בעיר במקום בהתרחבות ובנייה נוספת.

הועדה הגאוגרפית שתכריע בנושא תתכנס בתאריך 8.10, ונותר לנו זמן קצר בלבד, להבהיר לה מה רצון התושבים והאזרחים. גם אחרי תאריך זה צפויים לנו מכשולים ואתגרים נוספים עד להסרת האיום.

אנו זקוקים לכם!

אנא חיתמו על העצומה והפיצו אותה לכל עבר.

הטבע שייך לכולנו ולא נוותר עליו.

למען עתידנו ועתיד ילדינו.

עצומה חמה

19/09/2020
העצומה השיגה 50,000 חתימות!
13/09/2020
העצומה השיגה 5,000 חתימות!
09/09/2020
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
08/09/2020
08/09/2020