אלימות בגני ילדים

אלימות בגני ילדים

מספר חתימות

43
 
40  
פורסם בתאריך: 22/12/2025
 

 אנו תלמידות כיתה י"ב בתיכון המושבה זכרון יעקב, במסגרת עבודתנו באזרחות בנושא אלימות בגני ילדים נדרשנו ליצור תוצר, אנחנו בחרנו ליצור עצומה.

אלימות בגני ילדים היא תופעה חמורה שפוגעת בזכויות היסוד של הילדים במסגרת החינוכית ובתחושת הביטחון של ההורים. הילדים הם חסרי ישע ואינם יכולים להגן על עצמם, הם זקוקים למסגרת חינוכית בטוחה ומוגנת ולכן אנו מקדמות את חיזוק והגברת מנגנוני פיקוח ואכיפה על הצוות החינוכי באמצעות בדיקות פתע, מינוי גורמים חיצוניים אשר יפקחו על ההתנהלות בגנים והטלת עונשים כבדים במקרי אלימות.

מטרת העצומה היא להעלות מודעות לתופעה ולמנוע פגיעות בילדים. לפיכך, העצומה מופנית לגורמים: משרד החינוך והרשויות המקומיות, האחראיים על הפיקוח בגני הילדים. אנו דורשות להעלות את התופעה לסדר היום ולפעול באופן מיידי כדי לדאוג לשלומם של הילדים חסרי הישע.

אנו קוראות לציבור להצטרף ולחתום על העצומה, על מנת לחזק את רצון הציבור להגברת מנגנוני הפיקוח והאכיפה בגני הילדים ולהבטיח את שלומם וביטחונם של הילדים. 

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו