חקיקת חוק בנושא איסוף מי גשם ומים אפורים

במקום לראות פרסומות על כך שישראל מתייבשת, עשו מעשה !!! במדינת ישראל אין חובה לאגור את מי הגשם בבתים פרטיים או משותפים, מה גם שעלות התקנת מיכלים הינה גבוהה (בין 8,000 ל-32,000 ש"ח) אף משפחה ממוצעת לא תוציא כאלה סכומים גבוהים !!!

אנו מזמינים אתכם לחתום על עצומה שתחייב את מדינת ישראל לסבסד את עלות התקנת מיכלי אגירה של מי גשם ועלות התקנת מערכות מחזור של מים אפורים, וכן תחייב מועצות מקומיות ועיריות להתקין מיכלי איסוף בבתי ספר, עיריות ובניינים ציבוריים ולמחזר את המים לשרותים ולהשקיה. כמוכן, שכל בנייה חדשה תכלול מערכות מסוג זה ויבוצע תכנון מראש של הצנרת הפנימית על-ידי הקבלנים לצורך מחזור המים.

אל תחכו שנתייבש !!! עשו מעשה !!!

לידיעתכם, הרבה אנשים בישראל טוענים שכדאי לבזבז מים כדי שהממשלה סוף סוף תעשה מעשה ותתחיל להתפיל מים. התפלת מים הינה עניין יקר מאוד ובסופו של דבר רוב הכסף לצורך מימון ההתפלה ילקח כמובן מאיתנו, האנשים הפשוטים שישלמו מיסים רבים. בנוסף, להתפלת מי ים ישנן תופעות נוספות אותן צריך לבחון כגון זיהום האוויר כתוצאה משימוש בחשמל והמלחה מסיבית של מי הים. אם לכל משפחה בארץ יהיה מיכל אגירה קטן של 1000 ליטר - החיסכון בכמויות המים במדינה יהיה אדיר !!!

מאז שנולדנו אמרו לנו לחסוך במים -חבל על כל טיפה... היום בגן של הילדים שלי זה בוז, בוז לבזבוז... מה נעשה מאז ועד היום??? בואו נכריח את הממשלה ביחד לעשות מעשה !!!!

אל תתנו לגשמים האחרונים להטעות אתכם, גם תוספת של מטר בכינרת כבר לא תעזור, צריך לבצע שינוי חוקתי - חיתמו, והעצומה תעבור הלאה !!! ציטוט מידיעות אחרונות 1/3/09 -

מצב משק המים בישראל כה גרוע עד כי, גם אם לא ישאב ליטר אחד מהכינרת בשנה הבאה ירד מפלס המים אל מתחת לקו השחור, עקב האידוי הטבעי של המים בחודשי הקיץ-

*** לכל המגיבים ששאלו - מים אפורים הינם מי מקלחות, מכונות כביסה ומדיחים אותם ניתן לאגור, לטהר ולהשתמש שוב לאותם צרכים. תחשבו שהמים היום בהם הינכם משתמשים בשרותים הינם מי שתייה (!!!) ומים אלו יכלו להיות מים ממוחזרים ממכונת הכביסה שלכם. לא חבל???!!! יש לכם שאלות? גלגלו למטה ולחצו על - יצירת קשר עם מנהלי העצומה

שימו לב !!!! אנו מזמינים אתכם להצטרף ולהגיב לפורום בנושא איסוף מי גשם: http://www.facebook.com/group.php?gid=73889736390

17.6.09 - חותמים יקרים - המאבק של כולנו מתחיל להצליח!!!

חבר הכנסת ניצן הורביץ הגיש הצעת חוק למיחזור מים אפורים, המשיכו להצטרף ולחתום וביחד נצליח:

לינקים נוספים:

24/04/2009
העצומה השיגה 50,000 חתימות!
23/02/2009
העצומה השיגה 20,000 חתימות!
20/02/2009
העצומה השיגה 10,000 חתימות!
17/02/2009
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
14/02/2009
01/02/2009