תחנת רכבת כרמיאל והסביבה - דרישה לתגבור רכבות

משרד התחבורה והנהלת רכבת ישראל,

אנחנו, תושבי כרמיאל, קריית שמונה, כפר הורדים, מעלות, וכל יישובי החבל צפון מזרחי בארץ, מבקשים בכם בזאת: 1. להגדיל את תדירות הרכבת לפחות לפעם בחצי שעה לתל-אביב. 2. החלת רכבות ישירות לתל-אביב ונתב"ג ללא צורך בהחלפת רכבות. (מעבר לשתי רכבות שכאלו שיש בבוקר, זה לא מספיק ולא מספק). 3.רכבות חזרה לכרמיאל מהמרכז פוסקות ב- 21:50. מבקשים רכבות נוספות, (בדיוק כפי ששכנינו זוכים להם), עד 23:50.

הרכבת כיום אינה מספקת את צרכי האוכלוסייה הגוברת בצפון מזרח הארץ! המספרים מדברים בעד עצמם. יתרה מכך, מענה לדרישותינו, יגדיל אף יותר את השימוש ברכבת ויפחית את העומס על הכבישים העמוסים גם כך. השירות המוזנח שאנו חווים כיום מקשה על התושבים.אנו מבינים ששינויים בלוח הזמנים עשויים לדרוש משאבים נוספים ותיאום. עם זאת, אנו מאמינים שהשקעה בשירותי רכבת טובים יותר לכרמיאל תתרום לטווח הרחב יותר. זה ישפר את הגישה להזדמנויות עבודה, יקל על הנסיעה של תיירים ותושבי הסביבה לחו"ל, ובאופן כללי, יגדיל את הפעילות הכלכלית באזור.

לפיכך, אנו קוראים למשרד התחבורה ולהנהלת רכבת ישראל לפעול ולתעדף את צורכי תושבי כרמיאל והסביבה.שוב, הגברת תדירות הרכבות לכרמיאל, הארכת הזמן לרכבת האחרונה ממרכז ישראל והחזרת הרכבת הישירה לשדה התעופה.

אנו, החתומים מטה, תומכים בעתירה זו וקוראים לכם לנקוט בפעולה מיידית.

בכנות,

26/02/2023
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
25/02/2023
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
24/02/2023
24/02/2023