עצומה נגד החזרתו של גרנט לאימון הנבחרת, ונגד אבי (שכונה) לוזון!

עצומה נגד החזרתו של גרנט לאימון הנבחרת, ונגד אבי (שכונה) לוזון!

מספר חתימות

9
 
10,000  
פורסם בתאריך: 15/09/2009
 

היום פורסם בוואי נט כי אבי לוזון סיכם עם גרנט על אימון הנבחרת בקמפיין הבא!!

אנחנו אוהדי הכדורגל המואסים בבנוניות צריכים להתנגד בכל תוקף למיחזור של חומרים זולים, אברם גרנט נכשל כמאמן הנבחרת! הרי כולם מסכימים כי הנל ניבחר לאמן את צלסי רק בגלל קשריו עם אברמוביץ, ועכשיו הוא רוצה להתמנות בגלל קשריו עם הפרחח אבי לוזון, יו"ר ההתאחדות הוא עסקן ממדרגה ראשונה, אין ספק שהוא בעצמו צריך לסיים את תפקידו בהקדם האפשרי, לא יעלה על הדעת שלפני הקמפיין הנוכחי הבטיח להתפטר במידה ולא נעלה למונדיאל, אך כשהרגע הגיע, החליט במפתיע, כי הכשלון הוא אך ורק של המאמן ואין שום סיבה כי יתפטר כפי שהתחייב, אדם זה לא ראוי להיות יושב ראש ההתאחדות. יש משפט האומר "פני הדור כפני הכלב" , ואני אומר: " פני הכדורגל כפני אבי לוזון"

אם ברצונינו להחזיר את הגאווה הלאומית למגרש בראש ובראשונה יש לפטר את אבי "שכונה" לוזון, למנות יושב ראש מקצועי ולא עסקן קטן.

אם אתם תומכים בהדחתו של לוזון ואתם נגד ההחלטה ההזויה להחזיר את גרנט לאימון זה הזמן לחתום!!! אנו רוצים לאסוף כמה שיותר חתימות , אלו שיושבים יראו בדיוק מה האוהדים חושבים עליהם.. בבקשה הצתרפו והקדישו דקה מזמנכם!

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו