התנגדות להסכם אופק חדש

עד כה נאספו: 3,860 חתימות.
אני מורה / גננת / גימלאי/ת: 1. מתנגד/ת לתוספת שעות למורים והפחתת ערך השכר לשעה. 2. מתנגד/ת לתוספת שעות מול תלמידים. 3. מתנגד/ת לביטול שעות חינוך, ושעות תפקיד. 4. מתנגד/ת לביטול תוספת אם. 5. מתנגד/ת לביטול שעות גיל. 6. מתנגד/ת לביטול גמולי פיצול, גמול הכשרה, הפחתת תוספת טיולים . 7. מתנגד/ת להקטנת תוספת ותק. 8. מתנגד/ת לביטול גמולי השתלמות . 9. מתנגד/ת לתוספת שעות למורה, במקום תוספת שעות תקן לבית הספר. דבר שיביא לפיטורי אלפי מורים! 10. מתנגד/ת לפגיעה בגמולי שנת השבתון. 11. מתנגד/ת לפגיעה בשנת השבתון, הנחשבת 1/2 שנה לדרגה. 12. מתנגד/ת לפגיעה בשנת השבתון , המחייבת לעבוד 1/3 משרה כדי שתוכר לשנת ותק בקידום דרגה. 13. מתנגד/ת לפגיעה בשנת שבתון, המחייבת לימודים חינוכיים דידקטיים, כדי שתוכר לשנת ותק בקידום דרגה. 14. מתנגד/ת לקיצור הליכי פיטורים � הגורם לחיזוק המנהל, החלשת המורה והחלשת האיגוד המקצועי שאמור להגן על המורה. 15. מתנגד/ת לאפשר למנהלים להעסיק מורה, לפטר מורה או לתגמל ולקדם מורה כרצונם. 16. מתנגד/ת לשינוי שיטת חישוב הפנסיה. 17. מתנגד/ת לפגיעה בגמול הטיולים. 18. מתנגד/ת להסכם שהוא סלקטיבי, ללא גימלאים וגננות. כידוע המורה והגננת הפעילים היום הם גימלאי המחר. 19. מתנגד/ת לויתורי תוספת שחיקה עתידיים. 20. מתנגד/ת לכך שלא כל המורים מקבלים תוספת מיידית לשכרם. 21. מתנגד/ת לכך שתuאר שני מחושב רק כתוספת 5% כשהיום מדובר ב10% , ותואר שלישי מחושב רק בתוספת 5% במקום 15% 22. מתנגד/ת לכך שתארי חו"ל לא נחשבים לצורך קידום בדרגה. 23. מתנגד/ת לתוספת שעות בלתי הגיונית לכתות ז'' ח'' ולמורי חטיבת הביניים המהווים שליש מציבור המורים. 24. מתנגד/ת למכסות שנקבעו( בין 3-10 אחוז) למעבר לדרגות 6-8 כשההתקדמות כרוכה בעמידה בפני ועדה להערכה ומדידה(מישהו יודע מה זה?) 25. מתנגד/ת לשיטת חישוב הגמלה לפי ממוצע כל שנות העבודה, ולא כמו היום שהמשכרת האחרונה היא הקובעת לפנסיה . 26. מתנגד/ת לביטול הצמדת הפנסיה לעובדי הוראה והצמדתו למדד. 27. מתנגד/ת למניעת האפשרות לדרוש תוספת שחיקה בעתיד הקרוב. אנו החתומים מטה דורשים את ביטולו המיידי של ההסכם. דורשים התחלת משא ומתן חדש בלי ביטול הישגי מזכ"לי ההסתדרות הקודמים.

29/10/2007
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
11/10/2007
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
08/10/2007
05/10/2007