לפתוח את הספורט עכשיו

תמנון שחיה- גיא פרלמוטר

זכרון יעקוב שחיה/דולפין נתניה- ארנון אבני

ביה"ס לשחיה מזכרת בתיה- נורית משיח

שלום רב, ראשית נבקש לאחל לך חג פסח שמח.

אנחנו, שחייני החוגים/ המסלול הטרום תחרותי /ביה"ס לשחיה, מבקשים ממך להחזיר אותנו לאימוני השחיה, הספורט שאנו אוהבים, ולמסגרות האימון בקבוצות האימון אליהן אנחנו שייכים - וזאת תחת הוראות התוו הסגול בדיוק כמו הספורט התחרותי! כלומר בקפסולות קבועות עם מאמן קבוע וכול שאר ההוראות הנילוות.

אנחנו לא שוחים מספטמבר שנה שעברה! שזה כבר כמעט 7 חודשים! האם נגזר עלינו להמשיך ולא לשחות? גם עכשיו כאשר כול הספורט נפתח, החינוך נפתח וכול המשק נפתח? מדוע שזה ימנע מאיתנו? שחיה זה הספורט האהוב עלינו גם לנו צריך לדאוג! גם לנו מגיע! ואם כך מדוע שלא נשחה תחת הוראות התוו הסגול בדיוק כמו אלה הרשומים באיגוד?? אין לכך שום סיבה מוצדקת, בטח לא כיום.

בנוסף אנו מבקשים את ביטול הפרדת השעות בין קבוצות השחיה לקהל הרחב. זה מרסק אותנו מקצועית וכלכלית ומוריד לנו את כמות השעות ב 50% . אנו לא רואים כאן הצדקה, בטח לא בבריכות השחיה:  המים מחוטאים בכלור, האוויר מחוטא באדי הכלור הבריכה מאווררת ולא ממוזגת, 0 אחוז הדבקה!

בריכות השחיה המקורות כולן צריכות להיחשב כחלל פתוח ומכול הטעמים המפורטים. אין לנו בריכות אחרות! אין בריכות שחיה פתוחות עד תחילת יוני. אם אין ביה"ס לשחיה ולא ספורט טרום תחרותי ולא ספורט חוגים מדובר בעצם בהרס הבסיס הכלכלי והמקצועי עליו יושב ענף השחיה כולו! אנחנו לא נשרוד ככה! אנו מבקשים את פתיחת כול קבוצות השחיה, הלא תחרותיות, התחרותיות וביה"ס לשחיה תחת מתווה התו הסגול.

אנא אל תגרום לנו מפח נפש נוסף! אנו מבקשים: פתח את ספורט השחיה עבור כולנו, וזאת כבר בסוף חג הפסח, שבוע הבא יום ראשון ה 4/4/21.

חג הפסח הוא חג החירות. אנא עשה גם עימנו חסד ותן לנו גם את החירות שלנו! בברכת חג שמח,

מטה הפעולה "לפתוח את הספורט עכשיו"

31/03/2021
30/03/2021