הארכת שעות העבודה של הספרייה באוניברסיטת חיפה

אין תמונה

שלום רב לכל הסטודנטים של אוניברסיטת חיפה,

סטודנסים יקרים ,  כידוע לכם החל מיום ראשון הקרוב ה-02.12.2018 שעות  העבודה של הספרייה באוניברסיטה שלנו (אוניברסיטת חיפה) עומדות להתקצר משמעותית. החל מיום ראשון הקרוב, הספרייה תהיה בימים א', ה' פתוחה עד השעה 20.00 ואילו בשאר הימים ב', ג', ד' תהיה  הספרייה פתוחה עד  השעה 18.00 בלבד! רבים מאיתנו נעזרים בספרייה הנהדרת שלנו על מנת לקרוא, ללמוד ולהשכיל. חלקנו לומדים ומתכוננים למבחנים משום שהספרייה מספקת לנו את התנאים המיטביים לכך. אני פונה אל ליבכם וכמובן אל ההיגיון הישר שלכם. אני רוצה שכולנו נתאחד ונוביל לשינוי.  כל חתימה היא כמו קול של סטודנט הרוצה בשינוי זה. אל תתעלמו ואל תהיו אדישים, כי  זה  הזמן  לעשות שינוי!

***עדכון***

שעות פעילות הספריה מיום ראשון ה 2.12.2018 ועד להודעה חדשה יהיו:

ימים: ראשון עד חמישי: 8:00 – 18:00

יום ששי: 8:00 – 13:00

שימו לב כי הספרייה קיצרה את שעות פעילותה אף יותר ממקודם לכן, אני רוצה שעצומה זו תקבל יותר חתימות יותר מתמיד וזאת לטובת כולנו!!!

Dear students , as you all know our university(Haifa University) has decided to shorten the opening hours of its library. From the second of December 2018, our library's new opening hours will be :

Sunday, Thursday 08:00-20:00

Monday, Tuesday, Wednesday 08:00- 18:00

Friday 08:00 -13:00

Many of us choose to study at the library because it is convenient and leads to a productive study. Some of us have ADHD which means we must have a quiet spot to study in. Because sometimes studying at home is simply impossible and our homes don't have all the conditions we need in order to study properly and effectively.

I ask you to please not ignore this message. Sign the petition and make a change because now it's time for a change.

***Update***

From now on the opening hours will be shorter than even before we started this petition!! I want you all to please sign the petition because it's super important for all of us!

עצומה חמה

03/12/2018
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
28/11/2018
28/11/2018