נגד העלאת תעריפי החשמל

אין תמונה

אזרחים יקרים,די נמאס! החל מיום א' הקרוב (14.8.2011) רשות החשמל תעלה את תעריפי החשמל בצורה דרסטית   שתתבטא ב-10%  מעבר למחירים האסטרונומיים שכבר נגבים מאיתנו כיום. ברור לכל בר דעת שרשות החשמל בחרה ליקר את תעריפי החשמל דווקא בעיתוי זה בחודשי הקיץ החמים בהם נרשמת צריכת החשמל הגבוהה ביותר . התוספת הגבוהה אותה תדרש משפחה לשלם תבוא על- חשבון מזונם ורווחתם של הילדים ותפגע בקשישים, בשכבות החלשות ובמעמד הביניים. התוצאה תהיה כזו שנמצא עוד ועוד משפחות מתחת לקו העוני. משמעות היקור תביא לגל צונאמי אדיר שישטוף את מכלול המוצרים והשירותים ויביא ליקור משמעותי במשכנתא צמודת המדד, ובכלל מוצרי הצריכה והמזון.בימים אלו אנו מקיימים פעולות רחבות במטרה להביא לביטול הגזירה. המטרה היא שהמחאה תגיע עד לפתח ביתו של שר האוצר שחתם ואישר את העלאת המחירים במחי יד.חשוב וחיוני להפיץ את העצומה הלאה לחברים ובני משפחה. כוחנו ועוצמתנו להצלחה טמון בשיתוף פעולה של כלל הציבור.גדי שבתאי- מוביל המאבק נגד ייקור תעריפי החשמל ד"ר דורית בן-ברוך

01/08/2011
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
17/07/2011
05/07/2011