הציבור אומר ל- HOT: הסירו מיידית את השידור המיסיונרי

אין תמונה

עד כה נאספו: 4,038 חתימות.

שמד בחסות הטלויזיה הישראלית!

הציבור אומר ל-  HOT: חרם צרכנים עד שתסירו את השידור המיסיונרי!

לא יאומן כי יסופר, אבל הטלויזיה הישראלית חתמה חוזה עם תחנת טלויזיה נוצרית לשדר תכנית מיסיונרית בעברית.  כן, חברת HOT משדרת תכנית בשם "שלנו TV" בשפה העברית, שמטרתה להעביר יהודים על דתם.  לפי הארגון האוונגליסטי "גוד טי בי," התכנית תביא את האמונה הנוצרית ישירות לביתם של 9 מיליון ישראלים.  לחצו כאן ותוכלו לצפות במנכ"ל גוד טי בי אומר בפירוש את הדברים הבאים:

"גוד-טי-וי קיבל אישור ממשלתי לשדר את בשורת ישו המשיח בישראל בטלויזיה בכבלים בשפה העברית.  זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שזה קורה. . . ניקח את בשורת ישו אל תוך בתיהם וחייהם של היהודים. . . . יש 9 מיליון ישראלים שצריכים לשמוע את בשורת ישו. . . עכשיו צעירים והצעירות. . . יצפו בטלויזיה או במחשב ולראשונה ישמעו את בשורת ישו בשפת אמם. . "

שר התקשורת כבר אמר שהוא מתנגד לערוץ המיסיונרי הזה. לחצו כאן כדי לקרוא את הכתבה בעברית.  אבל ללא לחץ ציבורי, חוששנו שהמיסיונרים ינצחו והתכנית תישאר.

כל יהודי חייב להתקומם נגד שיתוף פעולה בין הטלויזיה בכבלים לבין הקמפיין המיסיונרי להעביר יהודים צעירים על דתם.  כולונו אומרים ל- HOT – "עברתם את הגבול.  אנו קוראים לחרם צרכנים על חברת HOT עד שתסיר את התכנית המיסיונרית."

12/05/2020
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
11/05/2020
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
10/05/2020
10/05/2020