מונעים את האסון - מרחיקים את אסדות הגז ואת הזיהום המסרטן ללב הים

לא להכנסת חומרים מסרטנים לחופי ארצנו.

לא לסיכון חיינו וחיי ילדינו.

לא לאסדות טיפול בגז בקרבת חופינו.

לא למתקני איחסון לחומרים נפיצים, רעילים ומסרטנים בחגית, בעמר חפר, או בכל מקום אחר ביבשה או בקרבת חופינו.

קואליציית אזרחים נגד הקונדנסט פועלת לעצירת האסון, למניעת הסיכון הבטיחותי, הבריאותי והביטחוני שמביאות לארצנו אסדות הענק לטיפול בגז אשר מתוכננות לקום פחות מעשרה קילומטר מחופי ארצנו, אסדות שמהן יוזרמו לצד הגז הנקי, גם חומרים כימיים נפיצים דליקים ומסרטנים לחופי ארצנו, מחוף הכרמל ועד חופי נתניה, תוך סיכון אוכלוסיית המדינה.

הקונדנסט הרעיל הזה שמתכננים להזרים לחופינו עלול לגרום בכל תקלה בים לזיהום נרחב לאורך חופי ישראל ובכל המדף היבשתי, בו נמצא מרבית המגוון הביולוגי של מזרח הים התיכון, אשר יהיה בסכנת הכחדה. הזיהום והרס המגוון הביולוגי במדף היבשתי ישפיע על איזורי הדיג העיקריים של ישראל וירעיל את הדגה, יזהם את חופי המדינה באופן שימנע שימוש בחופים ויעלה לאויר רעלנים מסוכנים לנשימה, אשר יינשאו ברוח המערבית היישר לריכוזי האוכלוסיה, לצמחיה ולחיות הבר. תקלה על פני האדמה תרעיל את השטח סביבה, תרעיל את מי התהום, תרעיל את הצמחיה וחומרים רעילים אשר יתנדפו לאויר יחוללו מחלות בבני אדם ובבעלי חיים. כל זה עוד לפני שנבדקה השפעת תקלה חמורה על איכות המים המותפלים אותם אנו שותים.

אומרים כן לגז הנקי, אומרים לא להכנסת הקונדנסט המסוכן, הנפיץ, הרעיל והמסרטן לארצנו. טיפול בגז רק בלב ים על פי הבאר!

חיתמו והצטרפו למניעת האסון.

דף המאבק: www.facebook.com/nocondensate

אתר האינטרנט: www.nocondensate.co.il

עצומה חמה

12/09/2017
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
01/08/2017
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
19/07/2017
12/07/2017