לעצור את הפגיעה החמורה במטופלי הקנאביס הרפואיי

רפורמת המוות של היק"ר בראשות הרוקח (לא רופא) יובל לנדשפט יצאה לדרך....רפורמה הזויה שנתפרה על ידו ובחסות ושתיקתם של משרד הבריאות וחברות הקנאביס, תוך ניגוד עניינים חמור לכאורה.רפורמה שמלווה ע"י חברות הקנאביס בניצחונו של היק"ר מטעמים לא הוגנים לכאורה. כל זה מגיע על חשבון בריאותם וכלכלתם של המטופלים ותוך פגיעה חמורה ברצף הטיפולי באלפי אותם חולים ומטופלי קנאביס!!הרפורמה שהייתה צריכה להטיב עם החולים נכשלה!!!ובמקום להטיב עם החולים ע"י תחרות, הורדת מחירים, שיפור איכות הקנאביס הרפואי ואיכות השירות... ההפך הוא הנכון, והפגיעה במטופלים היא בלתי נתפסת!!רפורמת המוות בחסות היק"ר (משרד הבריאות וליצמן) ובחסות חברות הקנאביס הביאה על החולים והמטופלים גזרות קשות ומצב של אין ברירה!!בזמן שהרוקח יובל לנדשפט מסתובב בעולם, ומספר לכאורה שקרים באנגלית בכנסים על כך שהוא "פיצח את השיטה", שהמטופלים מרוצים וכולם מבסוטים....היחידים שמאושרים הם חברות הקנאביס ובתי המרקחת שברפורמה (חלקם ע"י שחיתות לכאורה)כאשר בינתיים....המטופלים סובלים ונמצאים במצב של קריסה בריאותית, כלכלית ונפשית!!!הרפורמה מתישה ואינה כמו שהרוקח ממשיך לספר ולשקר לכאורה ברחבי העולם!בימים אלו אלפי מטופלים ובני משפחותיהם תלויים באוויר ונאלצים להתמודד עם המצב הבא:1. המחירים עלו במאות אחוזים (לחלק מהמטופלים הקשים באלף אחוז). 2. מטופלים נשארו ללא רישיון ותרופה.3. אין אספקה בבתי המרקחת.4. אין אספקה במרכזי חלוקה.5. איכות התרופה ירודה (ריקבון, עובש, מלא מקלות, חשאב).6. גניבה ע"י מכירת שקיות שאינן מכילות את הכמות הרצויה.7. השירות בחברות הקנאביס מהגרועים והמזלזלים שיש.8. חברות הקנאביס לא עונות או מספקות קנאביס למטופלים בניגוד למה שהוחלט.9. ישנם ערים שאין בתי מרקחת וחולים נאלצים לעבור ייסורים בדרך לתרופה.10. מטופלים שהיק"ר קיצץ להם מינונים בניגוד להמלצת הרופא המטפל.11. מטופלים שהיק"ר שינה להם זנים ואופן הטיפול בניגוד להמלצת הרופא המטפל.ועוד הרבה הרבה מחדלים שפוגעת ושוחקת את הרצף הטיפולי, הבריאות והיכולת הפיננסית של המטופלים והחולים!!!!!הגיע הזמן שהאחראים יניחו את המפתחות ויעופו !!! (את חלקם צריכים לשפוט)הגיע הזמן לעצור את השקרים והשחיתות לכאורה של אותם אנשים שהורסת כל חלקה טובה בתחום הקנאביס הרפואי!!!

מטופלי קנאביס ומשפחותיהם, חברים ואזרחים שנמאס להם מהשחיתות!!בבקשה לחתום ולשתף את העצומה! ולסייע למטופלי הקנאביס לעצור את הרפורמה המבישה הזאת!!!הגיע הזמן להתאגד ולעצור את השחיתות !!

08/10/2019
08/10/2019