אגודת מכבי אבשלום פ"ת

לכבוד אוהדי מכבי אבשלום פ"ת,

אנחנו מודאגים ממצבה של קבוצתו האהובה ועל מנת לנסות להציל את מכבי אבשלום פ"ת החלטנו לנקוט בצעד אשר יכול להחזיר את ניהול המועדון אל דרך הישר.

קודם כל קצת היסטוריה:

-בשנת 1912, הוקמה אגודת מכבי אבשלום פ"ת (מספרה הוא 58-035-278-3) ואגודה זאת אחראית על הניהול התקין של כל עמותות מכבי פ"ת השונות(כיום קיימות רק עמותת הכדורסל, עמותת הכדורגל וקבוצת הכדוריד שהיא לא עמותה). האחריות הניהולית והביקורתית של האגודה נובעת מכיוון שלה יש שליטה של 51% בתוך העמותות. אגודת מכבי אבשלום פ"ת לא פעילה כבר שנים ולא כינסה אסיפות שנתיות.

-בשנת 1930 הוקם הוועד למען מכבי פ"ת (שמספרו הוא 520002245) שכל מטרתו היא לרכוש נכסים על מנת לעזור לעמותות מכבי פ"ת השונות להתקיים.

המטרה שלנו היא להחיות את האגודה ולמנות אנשים אשר אכפת להם ממכבי אבשלום פ"ת שיהיו בוועד המנהל.

במהלך השבועות הקרובים נכנס אסיפה כללית של האגודה ואנו קוראים לכל אוהד אשר רוצה להציל את מכבי אבשלום פ"ת להגיע.

באסיפה אנו נדבר על המטרות ועל הצעדים העתידיים. כל אוהד אשר יבחר להיות חלק מזה, ישלם סכום קטן של כ25 שקלים בשנה ויקבל כרטיס חבר.

עם כרטיס החבר הזה אתם תוכלו להצביע מי אלה יהיו האוהדים שיישבו בוועד המנהל של האגודה וכך תוכלו להשפיע על עתידה של מכבי אבשלום פ"ת.

חשוב לציין שאנחנו כרגע לא מחפשים מהפכות קיצוניות וכל שאנו חפצים בו הוא ניהול תקין וישר של מכבי אבשלום פ"ת ודרך כך להחזיר את הזהות ואת הקירבה בין המועדון לבין האוהדים.

חשוב לומר שהוועד למען מכבי פ"ת תומך במהלך ואפילו מוכן לממן את ההוצאות הנדרשות.

27/05/2019
26/05/2019