שיפור שירות בכללית אלון מורה

אין תמונה

פורסם בתאריך: 26/05/2021

בשנים האחרונות היישוב אלון מורה גדל ומתפתח ואיתו גדלים כמות הלקוחות במרפאה.בשנה האחרונה אנו חווים בחסור גדול רפואי בתחומים שונים.מבדיקה שערכנו כל מרפאות של ישובי גב ההר שייכות ללאומית. גן5 ימים בשבוע עם רופא משפחה ורופא ילדים. גןבית מרקחת עם רוקח ומלאי תרופות זמין מבלי צורך להזמין תרופות מבתי מרקחת גדולים מבחוץ.יתרונות נוספים:גןיש כמה רופאות נשים בכמה ימים שונים, גןמרכז לבריאות האישה זמין באריאל, גן שרותים רבים כדוגמת הידרותרפיה/ אורוטופטיקה הניתנים בקרבת מגורינו ומתקבלים החזרים בעבורם מלאומית.

גם שעות הפתיחה של המרפאות הם עם היקף גדול יותר ממה שקיים במרפאת הכללית.

אנחנו כלקוחות כללית דורשים לאלתר:גןהרחבת שעות רופאת נשים.גן הגדלת שעות רופא הילדים בהתאם לכמות המבוטחים השייכים לוגן מענה רופא משפחה בימי שישי ובימי חול אחה"צגן והכי חשוב מענה רפואי חלופי כאשר הרופא נעדר באלון מורה.בשנה האחרונה אנו חווים במחסור רפואי בתחו לא מים שונים.מבדיקה שערכנו כל מרפאות של ישובי גב ההר שייכות ללאומית. בכל יום יש רופאים, יום ובית מרקחת עם מלאי תרופות זמין מבלי צורך להזמין תרופות מבתי מרקחת גדולים מבחוץ.יתרונות נוספים: יש כמה רופאות נשים בכמה ימים שונים, מרכז לבריאות האישה זמין באריאל, שרותים רבים כדוגמת הידרותרפיה, אורוטופטיקה ניתנים בקרבת מגורינו ומתקבלים החזרים בעבורם החזרים מלאומית.

גם שעות הפתיחה של המרפאות הם עם היקף גדול יותר ממה שקיים במרפאת הכללית.ומגיעים לשם 5 ימים בשבוע רופא ילדים ורופא משפחה