דרישת תמורה לתשלום הגבוה בעד שירותי ניהול - פרוייקט כרמיאלה

אין תמונה

אנו, דיירי הפרוייקט שפרטיו רשומים מטה, דורשים בזאת, לאחר פניות רבות שלנו לחברת צמח המרמן, את החלפתה של חברת הניהול ״רועיקום״ שאחראית על הניהול השוטף של בנייני הפרוייקט.

לכולנו ידוע כי אנו משלמים סכום חודשי גבוה מאוד, בוודאי בהשוואה לבניינים ולחברות ניהול אחרות, וכפי שכבר נאמר פעמים רבות ובהזדמנויות שונות לנציגי חברת צמח המרמן (ביניהם גם מוטי, סמנכ״ל החברה), השירות לא ראוי, בלשון המעטה.

עם פרסום ההודעה בדבר החלפת הבעלות על הפרויקט והעברתה לחברה הרוכשת, אנו נדרשים להעביר את ההתחייבויות שלנו לחברת ״רנט איט״, החברה הרוכשת, ובנוסף נמסר כי עם העברת הבעלות הטיפול בדירות עצמן, מעבר לטיפול בשטחים הציבוריים, יועבר גם הוא לחברת רועיקום.

לאור האמור לעיל ולאור החוויה השלילית של כולנו מהשירות, איננו רואים כל הגיון או הגינות באילוץ שלנו להמשיך ולקבל שירות מחברה עם שירות רע שכזה, חברה שגובה מאיתנו כסף רב כל חודש, ועל כן אנו דורשים את החלפת החברה כתנאי להעברת ההתחייבות לחברה החדשה.

אנו מצפים כי חלק מהתחייבויות של החברה החדשה שתוחתם במקום רועיקום תהיינה ההתחייבות לספק שער חניה פועל כראוי ולא מעכב אותנו במשך דקות ארוכות בכל פעם ביציאה ובכניסה לחניה בגלל תקלות (ראוי שניתן יהיה לשלוט בשער מהטלפון הנייד ולא לחייב אותנו לרכוש שלטים בסכומים של מאות שקלים לשלט נוסף), התחייבות לניקיון השטחים הציבוריים והתחייבות להקמת תשתית לחניות לרכבים חשמליים כפי שמורה החוק.

מיד עם ההודעה בדבר החלפת החברה והתחייבות לקיים את האמור לעיל נפעל להעברת ההתחייבות, כפי שמתבקש.

בברכה,

דיירי מקרקעין הידועים כגוש 19874 חלקה 3 מגרש 9

ברחוב הפלמ"ח 29-31 וברחוב ההגנה 21-23  בשכונת רמת רבין- כרמיאל.

15/11/2023
14/11/2023