זכות ההורים להחליט על הטיפול הרפואי לילדם

דחוף!!!! זכויות אדם נלקחות מאתנו בכל יום ואנחנו שותקים!

אנא עזרו לילד בן ה 6 להבריא ולחזור לחסות להוריו!

לפני כמה שבועות נתגלה גידול סרטני במוחו של הילד והוסר על ידי ניתוח בבית החולים שניידר. בבדיקה שלאחר הניתוח, לא נמצאו שיירים או גרורות לגידול במוחו של הילד. עם זאת, החלטת בית החולים היא להמשיך בטיפול בילד הצעיר עם כימותרפיה וקרינה למוח במשך שנה שלמה, למרות הנזקים החמורים שצפויים להיגרם כתוצאה מטיפולים אלה.

הורי הילד, מן הצד השני, מאמינים שתזונה וטיפולים טבעיים יכולים להביא לתוצאות טובות יותר לבריאותו ומתנגדים לקרינה רדיואקטיבית הישר למוח ולכימותרפיה קשה לילד כה צעיר, מתוך חשש אמיתי לחייו ולבריאותו בעתיד, במיוחד, כאשר עד היום (6 בדצמבר 2012), לא התאפשר להם לקבל חוות דעת מבית חולים אמריקאי, כפי שדרשו.

משסירב בית החולים להקשיב להורים (החרשים), התייאשה האם ולקחה את בנה מבית החולים. היא פנתה לשגרירות האמריקנית בתל האביב בבקשת עזרה, כבעלת אזרחות אמריקנית, אך משלא זכתה לעזרה שם, נאלצה לחזור לבית החולים תחת אבטחה משטרתית כבדה, רק כדי לגלות שבית החולים כבר פנה לבית המשפט וזה מינה אפוטרופוס לבנה הקטן.

כמו כן, החליט בית המשפט, כי הילד יטופל על ידי אותם הרופאים, אותו בית החולים ואותם טיפולים שבית החולים יחליט במידת צורך, לא משנה מה ההורים יגידו. טיפול טבעי נדחה על הסף כאפשרות ואף בקשת האם לחזור לארה"ב ולפנות לבית חולים על פי בחירתה, הושבה ריקם.

בית החולים החליט שביום ראשון 9 דצמבר 2012 הילד יתחיל סדרה של טיפולי כימותרפיה, לאחר שניתוח להשתלת עזרים רפואיים יכין אותו לכך.

אנא עזרו לנו לאסוף מספיק קולות כדי לעצור את הממסד בישראל מהשתלטות על חייהם של ילדים ומבוגרים חסרי ישע!

היום מדובר בילד קטן אחד, של זוג לא מוכר, אבל מחר זה יכול להיות הילד של כל אחד מאתנו! החוק מאלץ אותנו להשתמש ברפואה קונבנציונלית עבור ילדינו ועבור חסרי הישע שביננו, רק כי הוא יכול! קולותיהם של קטינים ושל אנשים שאינם נחשבים ברי דעת, אינו נשמע כלל וכעת, גם קולות המטפלים בהם (קרי הורים ואפוטרופוסים טבעיים) נלקח מהם באכזריות ובקור על ידי ממסד שאין לו טיפת חמלה ורחמים כלפי אותם חולים!

אם לא נתאחד כנגד עוולה זו, הרי שנגזר עלינו לחיות את חיינו כעבדים לחברות תרופות מסחריות ולעושרן, כיוון שהן, הן, אלו שעומדות מאחורי ההחלטות ההזויות של בית החולים ומערכת המשפט בישראל. האם לא הגיע הזמן להפסיק הטיל אחריות מלאה לבריאותנו ולבריאות ילדינו על אחרים ולקחת אותה על עצמנו? ניחנו במוח ובלב כדי שנוכל להחליט אם אנו רוצים ברפואה כזו או אחרת, מבלי שהחלטות ייכפו עלינו בכוח הזרוע. אנא הצביעו למען חירותנו האישית להחליט מה טוב יותר עבור ילדינו! עזרתכם דרושה כדי לעצור את הטירוף, ולכן עצומה זו יכולה להוות הזדמנות לשינוי החוק על זכויות אדם בישראל ואף בעולם כולו

18/12/2012
07/12/2012