'הנכים הופכים לפנתרים' חוזרים למאבק על קצבאות הנכות.

אנו פונים לכל חברינו הנכים במדינת ישראל - בכדי שיהיה לנו כוח מול הממסד , הממשלה והרשויות אנו זקוקים לתמיכתכם המלאה . ומכריזים בזאת  אנו 'הנכים הופכים לפנתרים' חוזרים למאבק על המינימום במסגרת פעילות ארגוננו 'הארגון לקידום זכויות הנכים' ,כולל כמובן מאבק נחוש נגד מחדל קצבאות הנכים הקשישים שנכון להיום מקופחים ומקבלים רק חצי מפרורי תוספת הקצבה . בכוונתנו לפעול במס' כיוונים . מחאה פעילה  בכבישי הארץ  , אך גם ניהול משא ומתן תקיף והידברות ישירה  עם גורמים בממשלה  ובכנסת , כמו כן טיפול בנושאים רגישים כגון רווחת הנכה וחיים בכבוד במגעים שמתנהלים מול  מחלקות הרווחה המוניציפליות והשירותים החברתיים ברשויות השונות.

אנו פונים לכל הנכים ובעלי מוגבלויות מכל המגזרים בארץ. אנו זקוקים לכם , הצטרפו אלינו והביעו תמיכה.

חשוב  שכל נכה שרוצה לנצח במאבק על המינימום יביע את תמיכתו  וירשם פה וישתף את העצומה עם עוד חברים נוספים {הרישום הוא ללא עלות כספית}.

חשוב שתדעו:  על ידי חתימתכם יינתן לנו ייפוי כוח לטפל/לייצג  את כולנו ! מול הממשלה , ועדות הכנסת , והרשויות המקומיות בנושאים שונים הקשורים לרווחת הנכה בישראל  ובתקשורת.

ככל שירשמו לארגון יותר אנשים כוחנו עולה. " מנכה לנכה כוחנו עולה"!!!

( ושוב הרישום הוא ללא עלות כספית )

בברכה

'הנכים הופכים לפנתרים' | הארגון לקידום זכויות הנכים