הגזרה הצפונית מתחממת, המדינה בוערת, נשארים בטוחים בהנרייטה סאלד

פורסם בתאריך: 06/06/2024

הגזרה הצפונית מתחממת, המדינה בוערת, נשארים בטוחים בהנרייטה סאלד .בוחרים בשפיות

בתוך כל האי שפיות וחוסר הבטחון, להשאר בהנרייטה סאלד זה הכי שפוי והכי בטוח גם רגשית וגם פיזית לילדנו.אם כל השנה הזו חששנו יותר מכל מהטילים של החיזבאללה לתל אביב, אז הינה עכשיו זה הכי מוחשי והכי קרוב אלינו מתחילת המלחמה. כל הפרשנויות והחדשות מצביעים על כך.זה לא הזמן לעבור, חודש לפני סיום השנה, עם התרעות ברורות שפורצת מלחמה עם לבנון, לגן שאין בו מרחב מוגן! הלחץ של הגננות והמטפלות שחלקן מאוד מבוגרות יעבור לילדים, נהירה המונית במדרגות שהיא סכנת נפשות לכשעצמה, הפגיעה הנפשית והרגשית בילדים שלנו, הטלטלה שהילדים עוברים בשנה האחרונה. אנחנו בוחרים להשאר בהנרייטה סאלד לטובת בטחונם הנפשי והפיזי של ילדינו.

בנוסף מאוד חשוב לדעת, כי יכולה לצאת הודעה מפיקוד העורף שאם אין מרחב מוגן אין גן בכלל (מה שהיה פה כבר השנה) ואז הילדים יהיו בבית במקום במסגרת חינוכית מסודרת עם מרחב מוגן.זה יהיה על זמן הקייטנה ואף אחד לא יחזיר אותנו להנרייטה סאלד בקייטנות ובפסיעה מחופשת הקיץ. משמע הילדים יהיו בבתים במקום בגן עם מרחב מוגן.

כמו כן הסקר האחרון שנשלח נעשה כמעין מחטף. מרבית ההורים שלא רוצים לעבור לגן הישן המקורי לא חתמו.. אז 70% מהמצביעים בעד לחזור ולא 70% מכלל ההורים.

פנינו לערייה והם ביקשו מאיתנו לחתום על עצומה וברגע שנחתום ונראה הענות גבוהה לא לעבור אנחנו נשאר בהנרייטה סאלד. המקום הבטוח הן רגשית והן פיזית לילדנו. בקצת זמן שעוד נותר לגן , בואו לא נעביר את ילדינו עוד טלטלה של מעבר וננסה לחיות בכמה שיותר נורמליות בתוך האי נורמליות שאנחנו חיים בה.

למי שאכפת מילדיו, מי שרוצה לשמור את מקום עבודתו ולא להיות חודשיים של מלחמה עם הילדים בבית, זה הזמן לחתום על להשאר. חשוב לציין שכל הצוות החינוכי, כולל מנהל החינוך, בעד שנשאר בהנרייטה סאלד אבל המעבר הוא בגלל קומץ הורים שדחף לחזור. בבקשה הצביעו בהמוניכם להשאר בהנרייטה סאלד