עצומת מחאה נגד ביזוי כבודו של פוסק הדור מרן רבינו יצחק יוסף

שתפו והפיצו!!! העצומה תועבר לשופט בדימוס המדובר, ולקודקודי המדינה

לחתימה דרך שיחה קולית חייגו: 02-313-75-85

(לשמיעת כמות החותמים דרך הטלפון הקישו 3)

קישור לחתימה לחסומים: https://forms.gle/h14ihBzoW7VrqX1n8

להורדת קובץ להחתמת המונים לחצו כאן, להורדת קובץ מודעה על המערכת הטלפונית לפרסום במקום מגורכם, לחצו כאן

אנו החתומים על עצומה זו מוחים בזאת, על דבריו של השופט בדימוס אורי שוהם, שהרהיב עוז בנפשו לזלזל בכבודו של הראשון לציון והרב הראשי לישראל, מרן פוסק הדור רבינו יצחק יוסף שליט"א - הלוחם את מלחמתה של היהדות בישראל, והוציא מכתב ובו "קבע" את הדברים כדלהלן:

• איסור על הראש"ל הגר"י יוסף להביע עמדה בעניינים שתחת סמכותו: גיורים וכשרות.• המלצה לשר מתן כהנא לנזוף בראש"ל על הבעת דעה על רפורמות דת שמקדמת הממשלה.• לשקול את הדחת הראש"ל מתפקידו כדיין.• איסור על דייני ישראל להשתתף בכינוסי הרבנות הראשית.

מרן פוסק הדור, הראשון לציון שליט"א, הוא המנהיג הגדול שבדור שלוחם את מלחמת ה', ועושה כל שביכולתו כדי שישאר עוד סממן יהודי במדינה הזאת, והוא פיהם של מליוני יהודים בארץ ובתפוצות, הכואבים על בזיונה של הרבנות הראשית ועל קעקוע כל סממן יהודי מ"מדינת היהודים", בהריסת הכשרות, הגיור, הכותל המערבי, מערך הנישואין והשבת הקדושה.

אנו מקיימים בזה מצוות מחאה במי שמבזה את כבודם של גדולי ישראל, וקוראים לכבוד השופט בדימוס לחזור בו מהדברים, וכבר אמרו חכמינו "הֱוֵי זָהִיר בְּגַחַלְתָּן שֶׁלֹּא תִּכָּוֶה; שֶׁנְּשִׁיכָתָן נְשִׁיכַת שׁוּעָל, וַעֲקִיצָתָן עֲקִיצַת עַקְרָב, וּלְחִישָׁתָן לְחִישַׁת שָׂרָף, וְכָל דִּבְרֵיהֶם כְּגַחֲלֵי אֵשׁ", אוי לך מיום הדין, אוי לך מיום התוכחה!!!

ובזה באנו על החתום:

29/11/2021
העצומה השיגה 5,000 חתימות!
27/11/2021
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
26/11/2021
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
25/11/2021
25/11/2021