הפיג׳מות לאירוויזיון 2019!!!

בין אם זה יהיה קטע קישור או אפילו כשיר שייצג אותנו, זאת ההזדמנות להראות לכל אירופה שהמסיבה של הפיג׳מות מקפיצה את תל אביב.

הפרק האחרון של העונה השלישית של הפיג׳מות היה מעין פרק סיכום עם יואב צפיר שעבר על כל השירים באותה עונה, ביניהם גם אירוביזיון (חייב לשלם חייב לשלם את חשבון הטלפון). לפני שהשמיעו את השיר, יואב צפיר אמר משהו כמו "אני כנראה לעולם לא אנצח באירוויזיון, אבל גם אם כן, השיר הבא לא ייצג אותנו לעולם, תודה לאל."

עשור וחצי חלף, ויואב צפיר הוא חלק מהמשלחת הישראלית שזכתה השנה באירוויזיון. ואם זה קרה, למה שלא ננצל את ההזדמנות החד פעמית הזאת ונביא את אירוביזיון לאירוויזיון? האירוויזיון יהיה בארץ, ויהיה אפשר לשלב את שיר האירוויזיון של הפיג׳מות איכשהו... לא? זה יכול להופיע כקטע קישור או סרטון במהלך הערב, לא כשיר בפני עצמו חס וחלילה. הקהל האירופאי לא יבין מאיפה זה הגיע והקהל הישראלי יתרגש ויצחק לראות את עודד, אילן, קובי, והלוואי שגם אלונה, על במת האירוויזיון בארץ. נכון, זה נשמע הזוי, אבל למה לא בעצם? אפשר גם ליצור איזשהו מערכון שיקדים את השיר כדי שהאירופאים יבינו מה קורה, ואפילו לתרגם את השיר לאנגלית, משהו כמו:

I'm shocked, I'm bored and that's not good

I'm starving but I have no food

I have ×4 to write this song

The color of my makeup looks so wrong

Stop!

I don't need that at all

I wanna eat on the mall

I have ×4 to pay the phone bill

Amen

או כל תרגום אחר של השיר. מי שרוצה להציע תרגום משלו יותר ממוזמן.

אז מה דעתכם? האם נזכה לאיחוד של הפיג׳מות באירוויזיון? האם נוכיח לכולם שהמסיבה של הפיג׳מות מקפיצה לא רק את תל אביב, אלא את כל אירופה?

אנחנו פונים אליכם, אילן רוזנפלד, קובי פרג׳, עודד פז ואפילו אלונה טל. אנחנו פונים גם ליואב צפיר או מי שזה לא יהיה מטדי הפקות שצריך לפנות אליו, ואנחנו מבקשים גם מיובל כהן, העורך והבמאי של אירוויזיון 2019 בתל אביב, ממשה קפטן, במאי הקטעים האמנותיים, ומזיוית דוידוביץ', המפיקה הראשית של התחרות, תנו לנו הופעה אחת אחרונה של הפיג׳מות. תנו לנו אירוביזיון באירוויזיון. זאת הזדמנות שלא תחזור. אסור לנו להפסיד אותה.

תודה :)

30/09/2018