להוציא אל מחוץ לחוק ארגונים הפועלים בישראל במימון מדינות זרות

אין תמונה

פורסם בתאריך: 07/07/2019

במדינת ישראל פועל ארגון בשם "הקרן לישראל חדשה", הממומן בכספי מדינות זרות ותורמים זרים, במטרה להפוך את ישראל ממה שמוגדר "מדינת הלאום היהודי" ל"מדינת כל אזרחיה". המשמעות היא לערער את הזיקה ואת הקשר של העם היהודי לאדמה, לשלול ממנו את הזכות על פיסת האדמה היחידה בעולם כולו שעליה יש לו זכות להתקיים כעם ולשלוט בגורלו, ולסדר לכולנו דרכון פורטוגלי. הקרן לישראל חדשה מפעילה קרוב לארבע מאות ארגונים, בעלי כושר ארגון, יכולות ומשאבים בלתי מוגבלים. מספר כזה של ארגונים יכול לכופף כל מדינה, וזה בדיוק מה שהם עושים. הקרן לישראל חדשה הממומנת בכל שנה בתקציבי ענק, במשך ארבעים שנה שלחה שורשים לכל מוקדי הכוח בישראל, והשתלטה עליהם בהצלחה.בין אם מדובר על ההשתלטות על מערכת המשפט באמצעות "תכנית המשפטנים של הקרן לישראל חדשה", שהודות לה היום שופטים רבים בישראל שלמדו על חשבון הקרן בארצות הברית, יושבים בדין בכל בתי המשפט והם מחויבים לערכים שלה ופועלים על פיהם, השתלטות על הצבא באמצעות מכון שלום הרטמן, וארגונים כמו "בצלם ו"שוברים שתיקה", השתלטות על המשטרה באמצעות "קרן אברהם", וכך הלאה.חדירת הקרן לממסד הישראלי באה לידי ביטוי שגם פוליטיקאים מובילים, כמו עמיר פרץ, שהוא (או היה) חבר בהנהלת הקרן לישראל חדשה, וייתכן שעוד לא מעט אחרים...התוצאה היא שהעם נקרע בתוכו לגזרים בין כל הארגונים שדופקים את היהודים בכל דרך אפשרית ומציעים להם דרכון פורטוגלי... מדינה שחפצה לשמור על קיומה, על זהותה ועל שלום אזרחיה חייבת להוציא מהחוק ארגונים חתרניים...https://www.facebook.com/watch/?v=738604106300933