עצומת אימוץ ילדים בקרב הקהילה הגאה

אנו תלמידות כיתה י'א, בית ספר רבין אילת,במסגרת מטלת ביצוע באזרחות חקרנו עוולה חברתית על זכויות הלהטב"ים (הקהילה הגאה) ומנסות בכל כוח אפשרי לשנות במדינה שלנו את העוולה שאנשי הקהילה הגאה מתמודדים עמה , לא די בכך שהם מופלים בתחומים רבים בנוסף לכל כאשר הם רוצים לקיים המשכיות ולגדל ילדים המדינה מקשה עליהם מאוד בכך שלא מאפשרת להם לאמץ ילדים או לעשות הפריות וכו'

מאחר ותנאיי האימוץ שנקבעו בחוק הם שרק זוגות נשואים(גבר ואישה) יכולים לאמץ ילדים מכיוון שבמדינתנו אין אפשרות לזוגות חד מיניים להתחתן בעיה זו יוצרת בעיה חדשה כך שאין להם אפשרות לאמץ ילדים.

בכתבות ומאמרים רבים נמסר כי אנשיי הקהילה הגאה לא יכולים להיות הורים ולגדל ילדים כיוון שהמדינה טוענת שדבר זה פועל נגד טובת הילדים, בכך שלא יצטרכו לגדול עם הורים "שונים" ולפתח תסביכים בבגרותם.

אנו סבורות שמאחר והקהילה הגאה הם בני אדם כמו כל אחד אחר, גם כלפיהם יש צורך לנהוג בשיוויון ולאפשר להם את הזכות לגדל ילדים ולהיות הורים בישראל.

מיליוני ילדים בעולם גדלים ללא הורים אך למרות זאת לא מאפשרים לאנשי הקהילה הגאה לאמץ את אותם הילדים, שזהו עוול בפני עצמו!

כדי לשנות מצב זה אנו כותבות הצעת חוק ומצרפות עצומה זו אליה, אם אתם חושבים כמונו ורוצים לשנות את העוולה תחתמו על העצומה ותעזרו לנו להעביר את זה הלאה.

בתודה מראש לרין, סיון, מוריה ושיר.

05/06/2016
05/06/2016