קריאה להחלפת ממשלת ההונאה ודרישה לקיום בחירות חדשות 2022!

1,200,000

מעל 1.2 מליון אזרחים הצביעו רק לליכוד - אין סיבה שלא יהיו לפחות 1.2 מליון חתימות על עצומה זו!

תחתמו ושתפו עם חבריכם!

עצומה זאת מופנית לאזרחי מדינת ישראל אשר מרגישים שהממשלה הנוכחית היא ממשלה אשר כושלת בניהול המדינה, מפקירה ופוגעת בביטחון המדינה, בביטחון ופרנסת אזרחיה, יחסי החוץ עם מדינות העולם, ופועלת בימים אלה ממש להחזרת הסכמי אוסלו , והיד עוד נטויה.

כל הממשלה הזו קמה בדרכים של הונאה ורמיית הציבור:

מפלגה שמיתגה את עצמה "ימינה" ופועלת באופן בוטה נגד כל מה שהימין מייצג. מפלגה שהראש שלה מתנהג בבריונות ובבוטות ולא יכול בלי להתחיל כל משפט ב"גם ביבי עשה..." תוך כדי שיסוי בחלקי העם. מפלגה שחברה בה בעד "הכלת מתים" במקום לדאוג לבריאות הציבור. מפלגה שיכולה להצביע עבור חוק החשמל אך לא עבור ההתיישבות הצעירה.

ממשלה שראש הממשלה החליפי שלה מתחרה בראש הממשלה הנוכחי למי יש ארכיון גדול יותר שהיה מעדיף שלא היה קיים - דרש להגביל את מספר השרים בממשלה - הקים את הממשלה הכי מנופחת, התנגד לחוק הנורבגי - שבר שיא במינוי נורבגים, טען שאי ציות ליועצים המשפטים הינו פגיעה בדמוקרטיה - לא שומע ואף פעול בניגוד לייעוץ המשפטי ועוד. בנוסף, זה אדם אשר עוסק כל יום בהסתה פרועה בעם ומנהיגיה כאשר מכנה את כל מי שהצביע ימין (מעל מליון איש) כממשיך דרכו של יגאל אמיר. אדם כזה לא יכול לייצג את אזרחיה!

שר משפטים שטען שהוא ידאג לצרכי הימין ולשמירה על הדמוקריה אך פועל להעברת חוקים אנטי דמוקרטים: הסרת תכנים מהרשתות החברתיות ללא הגבלה אשר ינוצל לצנזור האזרחים, כניסת שוטרים לבתי אזרחים ללא צו שופט, מניעת בחירת מנהיג האופוזיציה לממשלה שנבחר באופן דמוקרטי במפלגה הגדולה ביותר בכנסת!

שר אוצר שמנותק מהאזרח ואינו דואג לפרנסת אזרחי המדינה אלא רק לשמירת האוצר לצרכי הממשלה. בלעדי הרמייה שלו בבחירות הראשונות היה קם ממשלת ימין.

יש עוד רבות שניתן לכתוב אבל נסיים בזה:

שתפו את העצומה הזו בקרב חבריכם וקרוביכם ותדאגו שלפחות 5 אנשים שאתם מכירים יחתמו - רק כך נוכל לגרום לשינוי!

עצומות נוספות:

- העמדת שופטים לבחירת העם