להציל את חוף גדור

פורסם בתאריך: 09/07/2019

כחלק מתוכנית 2020 של עיריית חדרה להפוך לעיר תיירותית מתוכנן לבנות בחוף גדור טיילת, מלונות, דירות נופש ואזורי מסחר. חוף גדור הנמצא בין מכמורת בדרום ועד עין הים (אולגה) בצפון, הינה אחת משמורות הטבע המיוחדות בארץ. חוף טבעי יפהפה מהאחרונים שעדיין לא כוסה בבטון, שכונות יוקרה ומלונות.אחרי שלקחו לציבור את חוף אפולוניה וחופים רבים אחרים, רוצים לקחת גם את חוף גדור.עכשיו זה הזמן שלנו לעצור את הדחפורים לבטל את תוכניות להפוך את האזור לתיירות ולהשאיר את קטע חוף ייחודי זה לצבי הים, לחיות השדה ולמטיילים. חתמו על העצומה והציגו את רצון הציבור.

לא עיריית חדרה, לא מנהל מקרקעי ישראל ואף לא רשות הטבע והגנים, פועלים לטובת האינטרס הציבורי. כל הרשויות פועלות לטובת אינטרס ענקי הנדל"ן ומנצלים את העובדה שהציבור ישן ועסוק בקיום היומיומי. בחתימה על עצומה זו אתם מביאים את רצון הציבור, אתם מקיימים את החזון של הסבים והסבתות שלנו שיבשו כאן ביצות, את הסיבה שאנחנו וחבירנו יצאנו לקרב להגן על האדמה. עכשיו זה הזמן שלנו להגיד האדמה הציבורית שייכת לנו ואנחנו נחליט מה יעשה אתה.