שתף ב Facebook שתף ב Twitter שתף ב Google+

ראש ממשלת ישראל

מר בנימין נתניהו

הנדון: מתן חנינה לגיבור ישראל סמל אלאור אזריה

כבוד נשיא מדינת ישראל מר ראובן ריבלין, ראש ממשלת ישראל מר בנימין נתניהו.

היום  יום ד', ו' טבת התשע"ז , 04/01/2017 , נפל דבר בישראל, עוול נוראי וחסר תקדים נעשה לחייל צה"ל, לבן של כולנו!.

סמל אלאור אזריה, חייל צה"ל שנשלח על ידי המדינה להגן על אזרחי המדינה, על תושביה היהודים של העיר חברון, הורשע בהריגת מחבל בן בליעל, שאך דקות מספק קודם הגיע עם חברו, ביצע פיגוע דקירה וניסה לרצוח בחיילי צה"ל, לא מדובר היה בעובר אורח תמים, ולא באיש שבא לחלק משלוחי מנות ביום חג הפורים.

היחיד שהיה מספיק ערני וזיהה תנועה חשודה של המחבל הלא מנוטרל על הקרקע, שהיה לבוש מעיל עבה ונפוח ביום חם, היה גיבור ישראל סמל אלאור אזריה, שניטרל את המחבל בצורה מדויקת, ומנע בכך אפשרות שהמחבל יפעיל חגורת נפץ שהוא מחזיק על גופו, חשש שהיווה איום אמיתי ומוחשי. כולנו וגם השופטים חכמים בדיעבד, לו אכן הייתה חגורת נפץ על החייל, הרי שאלאור מנע בפעולתו ובערנותו רצח עוד עשרות חיילים ואנשי הצלה שהיו בסביבה הקרובה למחבל. לו הייתה חגורת נפץ על המחבל היה אלאור זוכה לצל"ש על ערנותו ותגובתו המהירה.

מהאזנה לדברי השופטת בהכרעת דינה, שבה היא פסלה באופן גורף את כל טענות ההגנה אחת לאחת! (דבר שאינו מתקבל על הדעת, והינו בלתי סביר), את חלקן פסלה באופן שרירותי, מחלקן פשוט התעלמה, עולה מעל לכל ספק כי המשפט מלכתחילה היה צריך שלא להיפתח, וכי כל הדיון המשפטי היה מכור מראש, שהשופטת הלר פשוט סימנה את הצלב סביב ראשו של סמל אזריה ובמשך שעות הקריאה את הטיעונים שיסתדרו עם קביעתה שהייתה מוטית מראש, הרשעה בהריגה. השופטת ציינה כי לא ראוי היה לירות במחבל גם אם היה עליו מטען, טענה שמוכיחה שבדעתה היה להרשיע את סמל אלאור אזריה בכל מצב, טענה זו של השופטת אינה מתקבלת על הדעת! ומטילה צל גדול על הלך מחשבתה ושיקול דעתה.

יותר מ 66,000 אזרחים המייצגים מאות אלפי אזרחים בישראל כבר חתמו על העצומה הקוראת להעניק ציון לשבח לסמל אלאור אזריה, ויותר מ-80% אחוז מאזרחי המדינה דורשים ותומכים בזיכויו של אלאור.

קישור לעצומה :

לפיכך, אני פונה אליכם בשם רוב רובם של אזרחי מדינת ישראל, הדורשים באופן חד משמעי להעניק חנינה לסמל אלאור אזריה, חנינה שתביא סוף לפארסה המשפטית חסרת הרחמים וחסרת האחריות,  ותחזיר  את סמל אזריה הביתה, לחיק משפחתו, ולחיק עם ישראל. כמ-כן, אנו דורשים תיקון חקיקה, שימנע הישנות של טרגדיה כזאת בעתיד, כך שחייל שירה במחבל בעת אירוע מבצעי לא יועמד לדין פלילי.

רס"ן( במיל') רן לוי

חשוב ביותר:

לאחר חתימתכם על העצומה, שתפו את העצומה בכל מקום אפשרי כך נגיע לכל בית בישראל !!!

05/01/2017
העצומה השיגה 75,000 חתימות!
04/01/2017
העצומה השיגה 50,000 חתימות!
04/01/2017