די לפגיעה בזכות לחופש הביטוי ולהסללת תלמידים למקצועות שלא מתאימים להם!!

בשנים האחרונות, תלמידים רבים, מרגישים שאינם שייכים למערכת החינוך ואף תוכנית הלימודים מסלילה אותם למקצועות שהם לא בהכרח מתחברים אליהם / רוצים לעסוק בהם בעתיד, נוסף על כך, הם מרגישים כי מערכת החינוך פוגעת בזכותם לחופש הביטוי וכתוצאה מכך מונעת מהם לממש את הפוטנציאל בתחומים המעניינים אותם ומיוחדים להם.

אנו, קבוצת תלמידים בכיתה י"א בבית הספר אורט בן- גוריון בעפולה, בחרנו להתמקד בנושא זה במסגרת מטלת הביצוע באזרחות, וכאן אתם יכולים לעזור להשפיע.

תאמינו לנו, בדקנו את הנושא לעומק, חקרנו, בדקנו , הפצנו שאלון וניתחנו את תוצאותיו.מתוך כל הנתונים עלה שהבעיה אכן קיימת ויש צורך למימוש הזכות לחופש הביטוי דרך השקעה ומתן אפשרות למידה של תחומים מעניינים ויחודיים. אחרי שהבנו וחשבנו יום מרוכז בו יפוצלו התלמידים למקצועות נוספים אותם ירצו להרחיב בתחומים המעניינים אותם ומממשים את היחודיות האישית והפוטנציאל של כל אחד.כאן אנו זקוקים לעזרתכם על מנת שנוכל להראות לגורמים ממשלתיים ולאנשי ציבור נבחרים את הצורך בפיתרון אנו לכם ולחתימתכם על העצומה את תוצאות העצומה ואת דעת הקהל נראה לגורמים שבחרנו בכדי שיוכלו לפעול בהתאם .

פתרון זה מביע את מקומך כחלק מקהילת ההורים וחלק ממערכת החינוך ולעזור להגביל את השלטון הישראלי, אשר יש ברשותו אמצעים כלכליים ואנושיים רבים, על מנת שלא יוכל לנצל את מעמדו לרעה ויפגע בתושבים.

חתימתך על העצומה תביע את רצונך למגר את הבעיה ותפעיל לחץ על השלטון, בייחוד אגף החינוך, כך שיוכלו לפעול למען שינוי מדיניות זו ומערכת החינוך תוכל ללמוד ולהשתפר.

נשמח או תוכל/י לקחת רגע ולחתום על העצומה וכמובן לשתף עם חברים ולהפיץ הלאה.

תודה.

10/04/2019