סגנות ראש עיר לנציגת המשפחות בירושלים

עד כה נאספו: 3,273 חתימות.

אנו ירושלמים והורים לילדים החיים בירושלים פונים אליך ראש העיר בדרישה למנות את חברת מועצת העיר רחל עזריה לסגנית ראש העיר.

אנו קבוצת האוכלוסייה אשר מהווה את חוט השדרה הכלכלי והחברתי של ירושלים. אנחנו עובדים בעיר, קונים בה, מגדלים את הילדים שלנו, ממלאים את בתי הספר וגני הילדים ובונים עתיד אמיתי לבירת ישראל.

בזמן שרבים מחברינו עזבו את העיר לטובת פרברים מרוחקים וערים אחרות, אנו נשארנו בירושלים, למרות מחירי הדיור, למרות הקשיים בפרנסה ולמרות הבריחה של האוכלוסיות החזקות. אנחנו נשארנו בירושלים, כי אנו אוהבים את העיר הזו ובה בחרנו לגדל את ילדינו.

אנו פונים אליך בבקשה שתיתן לנושא המשפחות בירושלים את המקום הראוי בסדר היום העירוני.  אנו דורשים את תשומת הלב המתאימה, למילוי כל הצרכים הייחודיים לנו: שיפור ושיפוץ המדרכות והגנים ציבוריים, חידוש ושדרוג גני הילדים ובתי ספר וקיום תרבות בת השגה לכל המשפחה. אולם עד לקדנציה הנוכחית  נושא המשפחות לא עלה על סדר היום העירוני: אף אחד לא התייחס אלינו, לצרכים שלנו, ובודאי שלא פעלו עבורנו.

לשמחתנו, כעת יש הזדמנות אמיתית לתקן את העוול ולמנות סגנית ראש עיר שתדאג בראש ובראשונה למשפחות בירושלים. חברת מועצת העיר רחל עזריה היא הנציגה שלנו, והיא הוכיחה בפעילות ענפה ויסודית בשנתיים האחרונות – כי אפשר להעלות את נושא המשפחות הצעירות לסדר היום ולהוביל שינוי אמיתי באיכות החיים בירושלים. בזכותה הוארכה שנת הלימודים ב-90 גני ילדים בירושלים, שופצו גינות ציבוריות ברחבי העיר,  הועלה ב-50% תקציב שיפוץ חצרות גני הילדים, החל פרויקט ההצללה של הגינות הציבוריות ונפתחו טיפות חלב חדשות.

אין לנו זמן להגיע להפגנות, מפגני כוח ומסיבות. אנחנו עסוקים בלחיות ולהתקיים בעיר ירושלים. לכן אנו פונים אליך בדרישה לעשות את הדבר הנכון למען המשפחות בירושלים ולמען עתיד העיר – מנה את רחל עזריה כסגנית ראש העיר.

לבלוג של רחל עזריה

הפייסבוק של רחל עזריה

03/04/2011
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
01/04/2011
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
31/03/2011
30/03/2011