פיטורין או דין משמעתי חמור של המרצה קרולה הילפריך מהאוניברסיטה העברית

לאחר שנזפה בסטודנטית אשר הגיעה לשיעור במדי צבא, ואמרה לה שהיא חייבת לקבל את דעותיה שלה ושל הסטודנטית הערבייה, אך הן לא צריכות לקבל את הדעה שלה והתנגדה נחרצות ללבישת המדים שלה.אם הסטודנטית הייתה לובשת מדי ליצן, זה גם היה מפריע לה באותה המידה?

אנו דורשים את פיטוריה דין משמעתי חמור לגבי המקרה הנ"ל, אין הדבר יכול לעבור על סדר היום!

* במוסדות אקדמיים זכותם של סטודנטים ערבים וסטודנטים יהודיים ללמוד במדי צבא, בחיג'אב ובכל בגד         אשר יידרשו ירצו ללבוש על פי חוק, דת או לאום. המרצה הנ"ל הנה בושה וכתם למערכת החינוך             בישראל. האקדמיה צריכה להיות מקום פתוח לכולם, ללא הבדל דת גזע ומין, מקום שנועד להרחיב אופקים     ולא להפך. מרצה באקדמיה צריך להעביר את החומר בצורה הטובה ביותר ולא להטיף לסטודנטים על הלבוש   שלהם ולהביא את דעותיו בנושא.  אין זה צריך לעבור על סדר היום!

The Heberew University tutor Krola Hilprih reprimanded a student for coming into lesson on military uniform. she told her that she HAVE to accept her opinions and the other arabic student wich she "bothered" by her clothes, but they dont have to accept hers. i wonder if it would disturb her like that  if the student worn clown uniforms.

We demand her immidate firing, and asking for her to no longer be able to teach in an academic hebrew instituion.

* In academic instituions, the student rights need to be make them able to wear what every they want or need by law, religion or nation if its a hijab, miliraty uniform or even clown uniform. the academy suppose to be a place to open your orison not the opposite of that. an academic tutor suppose to past knowledge and not critisim on wearings. we cant let that pass without repercussions.

07/01/2019
העצומה השיגה 25,000 חתימות!
04/01/2019
העצומה השיגה 20,000 חתימות!
03/01/2019
העצומה השיגה 15,000 חתימות!
02/01/2019
העצומה השיגה 10,000 חתימות!
02/01/2019