החלת עונש מוות למחבלים

מספר חתימות
201 |
|
200 | |
שלום רב,
בעצומה אנו מבקשות להשפיע על ההחלטת הממשלה והכנסת לחוקק חוק הגוזר עונש מוות למחבלים. העדר עונש מוות למחבלים פוגע בהרתעה של מדינת ישראל כנגד פעולות הטרור כמו כן, בתי הכלא השיטחוניים בישראל מלאים במחבלים על מנת להחזיק אותם שם משקיעה ממשלת ישראל משאבים רבים כגון כסף וכח אדם. ניצול משאבים אלו יכולים לפחות משמעותית באמצעות החלת עונש מוות למחבלים.
אנו מודעות לכך שהחלת עונש מוות למחבלים מהווה סוגיה מורכבת ביותר בחברה הישראלית ובעולם בכלל. מצד אחד יש הטוענים כי עונש מוות למחבלים הינו עונש אכזרי מידי אשר עלול לפגוע בחברה הישראלית ובמוסריות ש לה. מצד שני לדעתנו במקרה זה הזכות לחיים וביטחון של תושבי מדינת ישראל החיים בפחד יומיומי. משנת 2010 ועד שנת 2017 נהרגו 141 אזרחים ישראלים בפיגועים ונפצעו אף הרבה יותר, בסה"כ מקום המדינה ועד 2017 נהרגו 2,288 אזרחים בפעולות איבה. חייבים למנוע את זה! חייבים להשכין ביטחון בישראל!
במדינה דמוקרטית אנו כאזרחים שאכפת להם, שמבקשים להשפיע, יכולים לעשות זאת במסגרת עקרון הגבלת השלטון, עלינו לפעול ולהביע את דעותנו הדי לשנות את המציאות בישראל. גם אתם יכולים להיות אזרחים אכפתיים ולעזור לנו ולתרום באופן פעיל לשיפור המצב - באמצעות חתימה על העצומה, נודה לכם אם תעזרו גם בהפצתה ושליחתה.
אנו פונות אליכן/ם אזרחים/ יות מדינת ישראל חתמו, שתפו ועזרו לנו להשיב את הביטחון לכל אזרחי ישראל.תמכו בנו במאבק לקבל את הזכות לחיים ובטחון המגיעה לנו.
תודה רבה,
שיראל, מאי ואור
בת ים
ציר הזמן של העצומה
- 29/05/2019
- העצומה השיגה 100 חתימות!
- 13/05/2019
- העצומה נפתחה