אקסו בישראל - exo in israel

מי רוצה את אקסו בישראל???!! (את רוצה?! אז תחתמי כאן למטה)

כולם רוצים נכון??!!

לכן תחתמי כאן למטה אחרי שאת קוראת!!

ובשביל החתימה פתחתי את העצומה הזאת!!

איך חותמים??!!

את כותבת למטה שם מלא(חובה ) ודואר אלקטרוני(לא חובה ) כדי שאני יכול ליידעה אותך אם יש הופעה או על כל שינוי שיהיה. חוץ מזה את כותבת גם באיזה עיר את גרה וזה לא חובה! (אני מבקשת כדי שנוכל לדעת באיזה איזור כדאי לעשות את ההופעה) את יכולה לכתוב גם הערות (שם את יכולה לכתוב מה שבא לך, לא חובה) יש לך גם מקום לכתיבת איזה שיר את הכי אוהבת וגם זה לא חובה לכתיבה. אין מה לדאוג הדואר אלקטרוני לא יעבור לאף אחד וכן גם לא השם או העיר מגורים רק אני רואה את זה ואף אחד אחר לא ידע מי חתמה!!! וכן אני גם לא ישתמש בפרטים שלכן לצרכים אישיים כל הפרטים הם רק כדי להביא את אקסו לארץ!!

כמה חתימות כל אחת יכולה לעשות???

כל אחת יכולה לעשות חתימה אחת בלבד!!!! אותה ילדה לא יכולה לחתום פעמיים גם אם זה דואר אלקטרוני אחר כי יש אמצעים לבדוק אם זה בא מאותו מחשיר סלולרי. (אין מה לדאוג אני משתמשת בזה רק כדי שנוכל להביא את אקסו לכאן בגאווה ) כי אם זה לא יהיה כל אחת בנפרד שתחתום זאת אומרת אחת תחתום כמה חתימות אקסו התאכזבו ואנחנו לא רוצות שזה יקרה!! לכן כדי שהם יוכלו לבוא לכאן בגאווה שיש להם הרבה מעריצים כאן בישראל כל אחת תחתום בנפרד ותראו שאנחנו נגיע למספר מעריצות גבוה מאוד!!

למה בעצם העצומה הזאת עוזרת??

היא נותנת לי לראות כמה מעריצים לאקסו יש בישראל ואחרי שנאספת כמות מכובדת של חתימות שזה כולל לא פחות מ 10000 חתימות, (אם יהיה יותר זה יהיה יותר טוב) אז אפשר להזמין אותם להופעה כאן בישראל כי אז הם יראו שיש להם הרבה מעריצים בישראל אז הם ירצו לבוא כי כרגע הם לא יודעים שיש להם הרבה מעריצים בישראל שתספיק להופעה כאן.(למרות שאני חושבת שיש פה הרבה מעריצים שמספיקה להרבה הופעות חחח איך באלי הופעה שלהם)

אז כל מי שמתה לראות אותם בהופעה חיה פה בישראל (ולא רק לראות אותם כל הזמן במחשב או בטלויזיה ולמות באותו רגע מרוב שאת רוצה לראות אותם) אז תחתמי כאן בבקשה!!!!

אחרי שאת חותמת אז תשתפי את החברות שלך או מכרות שלך שאת יודעת שהן אוהבות את אקסו או בכללי קייפופ קוריאני תשלחי להם את הקישור לעצומה הזאת ותבקש שהן יחתמו על זה.

כך נגיע ל 10000 מעריצות או יותר אפילו ואז נראה את אקסו מול הפנים שלנו עושים הופעה!!(ולא רק בטלויזיה או במחשב חחחחח)

23/05/2018
22/01/2018