התנגדות להקמת.אנטנה בלב הפארק מול הבנינים.של שכונת הפרחים

התנגדות להקמת.אנטנה בלב הפארק מול  הבנינים.של שכונת הפרחים

מתווספים אנשים עם משפחותיהם, חנויות ובעלי עסקים. התשתיות משתפרות, כבישים, בניינים...לאט לאט ממש נבנית כאן עיר! אפילו בעיות הקליטה בקרוב יקבלו פתרון ע"י הצבת אנטנות – מה שישפר משמעותית את רווחת תושבי חריש. יחד עם זאת, עם הצורך הגדול בקליטה עולה רצון רב להתקנת אנטנה אך נראה כי דבר זה נעשה ללא בדיקה של האפשרויות השונות והטובות יותר ואנו, ובטוחים שגם אתם, לא מעוניינים לבדוק מהם המחקרים הצודקים כאשר הנבדקים הם אנו, התושבים וילדינו. כחלק מקבוצת תושבים גדולה העתידה להתאכלס בחריש ולאור העובדה כי נושא הקליטה בעיר עלה לדיון פעמים רבות בימים האחרונים ובקבוצת השונות החלטנו לבדוק את הנושא לעומק. לאחר היכרות עם שלל הטענות והמחקרים השונים, בעד ונגד, אנו רוצים לומר כי אנו בעד אנטנות! קיימים סוגי אנטנות בטוחים יותר ומסכנים פחות הניתנים להתקנה לקליטה מיטבית בכל אזורי העיר. סוגים אלה הם אלטרנטיבה מצוינת לאנטנה בפארק – מקום בו אתם וילדכם תרצו להסתובב בבטחה, בכיף וללא חששות ומחשבות על "איפה כדאי לי לעמוד ואיזה מרחק עליי לשמור". מי שמעוניין להעמיק בנושא מוזמן להיכנס לקובץ בקישור המצורף: https://drive.google.com/file/d/1gbaSUJh9o9p56Ltl56IiFx_uBl_m3x2H/view?usp=sharing

06/10/2019
06/10/2019