העברת גינת כלבים מאזור מגדל המים בנרקיסים ראשלצ, לשטח פתוח

אין תמונה

עד כה נאספו: 177 חתימות.

מטרת העצומה היא התנגדות נחרצת להעברת גינת כלבים מרח׳ הצבר, למיקום החדש המתוכנן: מתחת למגדל המים (בין הבניינים של רחוב שער יפו ושדרות ההדרכה).

המטרה המרכזית: חיים תקינים ללא מפגעים תברואתיים, ללא מפגעי רעש של נביחות כלבים, ריח, זבובים, פרעושים, יתושים ועוד. תקדימים של גינות כאלה הראו שאנשים לא דואגים לאסוף אחרים את צרכי בע"ח, ולאורך זמן המקום יוזנח והגינה תהפוך קרקע למחלות ולמפגעים רבים.

כבעלי דירות ושוכרים, תפקידנו העיקרי במאבק זה, הוא לצרף כמה שיותר אנשים שמעוניינים באיכות חיים טובה, יחד עם שמירה על בריאות התושבים, איננו רוצים לסבול ממפגע תברואתי וסביבתי. בתכנון נכון של שכונה, ממקמים גינת כלבים בפאתי השכונה ע"מ שלא לפגוע באיכות ובבריאות התושבים, ובטח ובטח לא בין בניינים! ובפרט שבתכנון המקורי השטח היה מיועד להיות גינה לרווחת כלל התושבים. יתרה מזאת, לא סביר שתושבי הצבר יתנגדו מסיבה מסוימת, ואת הבעיות יעבירו אלינו! ובפרט שבעירייה טענו שאם יש בשכונה מפגע שמפריע לרוב התושבים, יזיזו את מקום.

הכוח לשנות בידינו! בואו נדאג לצרף כל מי שאכפת לו ושהנושא קרוב לליבו: שכנים, תושבים וכדומה.

בברכה,

דיירי השכונה