קריאה להפעלת שירותי דואר ברובע מכבים רעות

אנו החתומים מטה, תושבי מכבים רעות והסביבה, פונים בבקשה לבחינה מחודשת של השינוי המתוכנן במיקום סניפי הדואר. הובא לידיעתנו לאחרונה שדואר ישראל שינה משמעותית את התגמול החודשי להפעלת סוכנות הדואר ברעות, באופן שהזכיינית שמפעילה את הסוכנות בימים אלה לא תוכל להמשיך להפעילה. המשמעות: סוכנות הדואר ברעות תיסגר בחודש יולי.                                                           סניף הדואר ברעות משרת את תושבי מודיעין מכבים רעות ויישובי הסביבה, אלפי בתי אב, מזה למעלה מ-30 שנה.                                                                                                                  לאחר שנודע העניין, כמו גם סגירת סניף נוסף במודיעין, הופתענו לגלות שהתפרסם מכרז לזיכיון במרכז מסחרי במוריה סנטר במודיעין (כשהשירות יינתן בעמדה אחת מחנות קיימת), ולא ידוע על מכרז להפעלת סוכנות דואר ברעות.                                                                                                       לאור האמור לעיל, נבקש בחינה נוספת של פרסום המכרזים להפעלת שירותי דואר ברובע מכבים רעות לרווחת כלל התושבים באזור.

01/06/2022
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
19/05/2022
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
18/05/2022
18/05/2022