עצומה נגד התוכנית היהודים באים

יעד חדש בעזרתכם 100000 אלף חתימות!!!

כל מי שיש לו טיפת מסורת ויהדות ואמונה וגם מי שאין לו חייב לחתום על עצומה זו כנגד התוכנית היהודים באים שמשודרת בטלויזיה ומבזה ומשפילה את רגשותיהם של מליוני יהודים בעולם , בזלזול בוטה בבורא העולם , בכפירה בתורה מן השמיים , ובכל הקדוש והיקר לעם ישראל, ומה שאבותינו מסרו נפשם עבורם בשמדות בפוגרומים במוקדי אש האינקוויזציה , ורק בזכות מסירות נפשם קמה מדינת ישראל ואנו חיים כאן היום!

ואני מבקש שכל אחד/ת ישלח לי מייל אישי למייל הבא בנוסף לחתימה בעצומה בכדי שנוכל לפעול ולהשפיע!!!! כל מייל זה כח! [email protected] אם כל אחד ואחת מכם יחתים רק 5 אנשים שהוא מכיר נגיע למספר שהם לא יוכלו להתעלם!!! בבקשה עשו זאת !!! עוד קצת אנחנו שם!!!

זה בדיוק שניה לשלוח מייל לא להתעצל כל קול זה כח נגד הדבר ההזוי הזה ועוד מכניסים את זה לתכנית הלימודים של הילדים של כולנו פשוט לא להאמין ומזה הם ילמדו מי היו אבותינו הקדושים חס ושלום!!!! לא יקרה!!!

ועכשיו עוד פתחו עצומה בעד התכנית בטענה לחופש הביטוי!!!! ואני שואל אם אתם בעד חופש הביטוי למה רמסתם את רוי בוי שאמר "מי רוצה להאכיל בדואי"??? ומעניין שעל דתות אחרות אין חופש ביטוי מצדכם

להזכירם כל אחד ואחת מאיתנו משלמים להם משכורות עתק מכספינו!!!!!!! משתמשים בכספינו לפגוע בכל היקר לנו!!!!!

כל אחד ואחת שמרגיש/ה ומזדהה עם זה שיחתום וישתף עד שיורידו לגמרי את התוכנית ההזויה הזו!

תגובת אנשי התכנית "זאת תכנית סאטירה" מעניין איזה רעש   היה אם היו עושים תכנית כזו על דתות אחרות!

אז בואו נגיע לכמות חתימות של המון אנשים ועם זה נגיע למשרד התקשורת עד שיורידו את התכנית לגמרי מהמסך!!!

קישור לסרטון https://www.youtube.com/watch?v=rh6BJV_8EfY

שימו לב!!! כל יום מקימים כנגדנו עצומות חדשות בכותרת ופירוט דומים מאוד לעצומה הזו!! זו העצומה המקורית הראשית כנגד התכנית ההזויה הזו !! הם עושים זאת כדי שהחותמים שלנו יתבלבלו ואז נפספס המון חתימות !! שלב 1 כבר הושג הקישור של התכנית ירד מתכנית הלימודים של ילדינו, תנ"ך לומדים מהתנ"ך זו האמת היחידה !

29/07/2020
העצומה השיגה 25,000 חתימות!
27/07/2020
העצומה השיגה 15,000 חתימות!
23/07/2020
העצומה השיגה 5,000 חתימות!
21/07/2020