הגברת האכיפה נגד מפרי הנחיות הקורונה!!!

אין תמונה

פורסם בתאריך: 06/04/2021

שלום, אנו תלמידי כיתה יא בתיכון ע"ש אילן רמון בהוד השרון, הכותבים את מטלת הביצוע (יחידת החקר)  שלנו באזרחות ונשמח לעזרתכם.

הבעיה בה אנו עוסקים בעבודה זו היא הפגיעה בזכות לחיים וביטחון בעקרון שלטון החוק מצד אזרחי המדינה בשל חוסר ציות להנחיות הקורונה.

לאחר שנה בה התמודדה החברה הישראלית עם נגיף הקורונה היינו עדים לתופעה מרכזית לפיה רבים מאזרחי המדינה לא מצייתים להנחיות הקורונה ומזלזלים בהוראות, דבר אשר גרם לעלייה משמעותית בתחלואה ובכל יום יותר ויותר אנשים נפלו כקורבן לנגיף הקורונה. למרות הנתונים העכשוויים לפיהם היקף התחלואה מצטמצם קיים סיכוי מסוים שהמחלה תפרוץ שוב באמצעות ווריאנטים חדשים. לאור השנה האחרונה בה אזרחי מדינת ישראל גילו זלזול בשלטון החוק ואנשים רבים חלו ונפטרו, אנו סבורים שאם לא נעקור את התופעה מהשורש תיפגע מאוד החברה הישראלית בשנית. אנו שואפים למציאות בה אזרחי המדינה יוכלו לחיות את חייהם ללא קיומו של הנגיף וחזרה לשגרת חיים נורמלית ולשם כך דרוש שיתוף פעולה בין אזרחי המדינה והשלטון.

על מנת להביא למציאות זו של אכיפה מסיבית כלפי אזרחי מדינת ישראל והחמרת העונשים והקנסות עבור מפרי ההנחיות אנו זקוקים לתמיכתם באמצעות חתימה על עצומה זו.

עצומה זו תועבר למפכ"ל המשטרה בציפייה שיהדק את האכיפה.

עזרו לנו ותמכו במאבק שלנו על מנת שנוכל להביא לשינוי ולפתרון הבעיה כי רק כך ננצח את הנגיף!!