ביטול פיטורי זיו מאמן הקיאקים

עד כה נאספו: 86 חתימות.

לכבוד: רון חולדאי – ראש עיריית תל-אביב-יפו, מנחם לייבה – מנכ"ל העירייה, רונית פרבר - מנהלת מינהל קהילה תרבות וספורט, ארז גולני - מנהל אגף קהילה צפון.

הנדון: פיטוריו של זיו בן יוסף – מנהל ענף קיאקים אולימפיים במרכז דניאל .

שלום רב לכולכם.

הופתעתנו לשמוע אתמול על פיטוריו של זיו.

זיו מנהל את ענף קיאקים אולימפיים במרכז דניאל. זיו הינו הרוח החיה של המועדון אשר דוחף אותו קדימה, באסרטיביות חיובית ובנועם הליכות. מהרגע הראשון בו התחלנו לחתור בקיאק, חווינו את הסבלנות האינסופית, המקצועיות ומאור הפנים של זיו. המסירות שלו, הזמינות וההסברים שהגיעו בדיוק בזמן הנכון במהלך האימון ואחריו הינם עוגן שמחזק את הביטחון שלנו ומוביל אותנו לתוצאות והישגים. בנוסף, זיו נותן ערך מוסף ליחסים הבין אישיים בין חברי הקבוצה, גם בצד הספורטיבי וגם בצד החברתי .

אנחנו תמיד מרגישים בנוח לפנות אל זיו בכל שאלה או קושי, והוא תמיד נותן עצה טובה, מלווה אותנו בחתירה במים, חותר לצידנו ונוסך בנו ביטחון.

בין הספורטאים המתאמנים בענף זה ילדים צעירים בתחילת דרכם, נוער איכותי ובוגרים שמתחרים בליגה התחרותית. בין הבוגרים מספר ספורטאים פראלימפיים ברמה בין לאומית. רק בשבוע שעבר הציגו ספורטאי המועדון תוצאות מרשימות באליפות הארץ שנערכה בכינרת בתנאים קשים.

ולצידם חותרים עממיים רבים אשר מספרם הולך וגדל בצורה קונסיסטנטית. חותרים אלו מתמקצעים ומשתתפים בפעילויות תחרותיות עממית, כמו ארוע "מלך הירקון" השנתי הנהדר.

הופתענו ונעצבנו מאד למשמע הבשורה על פיטוריו. אנחנו משוכנעים שהנזק שנגרם בעקבות צעד זה לניהול השוטף של מועדון הקיאקים אולימפיים, לעתידו ולפיתוחו הוא עצום.

לפיכך, אנחנו מבקשים לשקול מחדש את ההחלטה על פיטוריו.

תודה מראש,

מתאמני תחום הקיאקים האולימפיים בבית דניאל