דורשים לעצור את יוסי כהן ושותפיו לרצח חתולים!

יוסי כהן, בחור מירושלים, מצויד בסכינים אימתניים ובגרזן, משסה זה שנים כלבת דוברמן בשם בוניטה בגורי חתולים, בחתולים ובכלבים חלשים.לפי העדויות, הוא נמצא חלק מהזמן באתיופיה, גם שם הוא רוצח בעלי-חיים. אנחנו החתומות והחתומים על עצומה זו דורשים מרשויות אכיפת החוק בישראל - משטרת ישראל והשירותים הווטרינריים בירושלים - שיודעים ומכירים את מעשיו, לפעול לאכיפת חוק צב"ח: לעצור את יוסי כהן ושותפיו להתעללויות בבעלי-חיים, ולהעמיד אותו לדין בגין התעללויות אלה.כמו כו, אנחנו דורשות/ים להוציא מחזקתו של יוסי כהן את הכלבה בוניטה וכלבים נוספים שהוא מחזיק, להעביר אותם לשיקום ולמצוא להם בתים מאמצים הגונים, שם לא ישמשו ככלי-נשק בידי אנשים.למרות התלונות שהוגשו למשטרת ישראל, המגובות בראיות למעשיו של יוסי כהן, למרות עשרות הפניות למשטרת ישראל בבקשה לעצור את יוסי כהן ושותיו למעשי העוולה המנוגדים לחוק, ולמרות שמתועד במחלקה הווטרינרית של עיריית ירושלים שיוסי כהן הוא מתעלל סדרתי בחתולים ובכלבים חלשים - יוסי כהן ומשתפי הפעולה איתו עדיין מסתובבים חופשי.כל הפעילות בנושא מתרכזת בדף הפייסבוק שלנו: חתול - החיה הלאומית של ישראל https://www.facebook.com/Cat.national.animal.of.Israelאתם מוזמנות/ים להיכנס לקישור ולצפות באלבומי תמונות, סרטונים וטקסטים, שמעידים על פעילותו המתעללת והרצחנית של יוסי כהן וחבריו:חתול - החיה הלאומית של ישראלhttps://www.facebook.com/Cat.national.animal.of.Israel*זה סרטון שיוסי כהן העלה, בו הוא מנציח התעללות עד מוות בחתול (זהירות! תמונות קשות!):http://youtu.be/v2vKD034NW"מוסריותה של אומה נמדדת ביחסה לבעלי-החיים שבקרבה" - מהאטמה גנדי. הבהרה חשובה: הפעילות והפעילים המובילים את המאבק הקשור ביוסי כהן לא התראיינו ולא מתראיינים לשום כלי תקשורת! כל מי שלוקח/ת טרמפ על הנושא ומתראיין כקשור/ה למאבק איננה/ו קשור/ה אליו! העצומה המלאה תועבר על ידינו לשר המשטרה, למפכ"ל המשטרה ולתקשורת. הצטרפו אלינו לפעילות, שתהפוך אותנו חברה ראויה יותר: חתול - החיה הלאומית של ישראל https://www.facebook.com/Cat.national.animal.of.Israel

20/10/2011
העצומה השיגה 10,000 חתימות!
17/10/2011
העצומה השיגה 5,000 חתימות!
16/10/2011
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
16/10/2011