תוחזר

פורסם בתאריך: 27/05/2020

לאחר שנים רבות ובעקבות הקורונה, חזרה אלינו "בובה של לילה". הציפייה, ההמתנה, כיסוס הציפורניים, החשש מלקבל שיחת טלפון ב10 בלילה - כל אלו ועוד היו מנת חלקנו. אך אבוי, לאחר 2 פרקים, גילינו שבובה לא חוזרת, היא רק הפציעה לרגע והלכה!

במבול השידורים הנוכחי, כאשר כל זב חוטם הוא כוכב רשת, וכל תוכנית טלוויזיה מנסה לייצר סאטירה איפה שאין כזו, "בובה של לילה" היא שושנה בין החוחים. רמת הכתיבה, איכות הפאנצ'ים, הדמויות הרבות (אין ספק שיצפאן נותן את ההופעות הטובות בחייו), והיכולת של הקאסט לאלתר - נותנים לה איכויות שכבר אין בעולם הטלוויזיה.

אנחנו, אוהדי הספורט, ששאלו אותנו בכיתה י' מיהו נשיא ארה"ב ענינו: מייקל ג'ורדן, שביקשו מאיתנו להגיד מי אנחנו רוצים להיות שנהיה גדולים ענינו: רונאלדו (היום צריך להסביר שזה הברזילאי), שידענו מה זה "סמל" מצפייה ב גיגס ו טוטי, שרקדנו ברחובות תל אביב על כל פיינל פור של מכבי, שלא הצלחנו להבין למה הקבוצה עם הכי הרבה נק' בסוף עונה - לא אלופה (עשור לעונת הקיזוז?!), שגילינו תחומי ספורט חדשים בזכות קופמן.

אנחנו, אוהדי הספורט, ילדים ונוער, אבות וסבים, נשים וטף, רק רוצים לשבת בסוף הערב, לקחת את השלט, ללחוץ 55, לרוקן את הראש מתלאות היום, ולהמתין לעוד כניסה של אייל לחמן לאולפן.

תוחזר "בובה של לילה"!

ואם לא תוחזר, נשמח לדעת מהי הסיבה, שיהיה לנו את מי להאשים שבסוף הערב שוב נעביר לנטפליקס, ונראה עוד סרט חסר תוכן...