בקשה דחופה להחלפת מרצים לבנות השילוב

פורסם בתאריך: 10/01/2022

אנו, בנות השילוב, מודעות לכך שהגענו עם רמה נמוכה יותר של מתמטיקה בגלל שלא עשינו מבחני בגרות, רצינו להשלים את הפער במהירות ולהדביק את הקצב, אבל בגלל המרצים שתיווכו לנו אנחנו נשארות ברמה נמוכה.

בקורס של 3 יח"ל וב4 יח"ל במתמטיקה המרצה שלנו היתה גב' ורד חנה מוסקוביץ, ולמרות שהחומר לא היה קשה מדי הוא הועבר אלינו בצורה שגרמה ל9 בנות לא לעבור את המבחן (כפי שמצו"ב בתמונת העצומה), מדובר ביותר משליש מבנות הקבוצה! וגם את מועד ב' לא כולן עברו בציון של מעל 80.  רננה דובדבני (שמלמדת אותנו בקורס קדם למתמטיקה) נזקקה להשלים לנו פערים מהקורס של 4 יח"ל וגם את קורס הקדם אנחנו עוברות בקושי רב.

ניסינו להתלונן כמה פעמים גם אצל הדיקאנית ולקבל מרצה אחרת ל4 יח"ל ולא קיבלנו. כעת, נוכחנו לראות שגם בסמסטר ב' קיבלנו את המרצות עם הפחות ניסיון - את רננה דובדבני שלא לימדה אינפי בכלל עד היום ואת מיכל כהן שיש מרצות שמלמדות יותר טוב ממנה.

אנחנו מבקשות ממש, הקבוצה של הלא שילוב בקצב מהיר הרבה יותר ממנו, הi קיבלו את יערה ואת כלילה, וגם בסמסטר הבא הן תקבלנה מרצות תותחיות. אנחנו חושבות שבסמסטר הבא המרצות הטובות יותר מגיעות לנו כדי שבאמת נוכל לגשר על הפערים שנצברים.

אנחנו מבקשות בכל לשון של בקשה, הגענו כדי ללמוד! אנחנו רוצות להצליח, רוצות לקבל ציונים טובים, בבקשה מכם, תנו לנו מרצות שמלמדות טוב יותר שיעזרו לנו להצליח, הסמסטר הבא שלנו עמוס מאד, ואם נותנים לנו מרצות עם פחות ניסיון סוללים לנו את הדרך לכישלון, ובמיוחד לבנות שיותר קשה להן!

בלינארית ובאינפי, אנחנו מבקשות ממש(!!) לקבל את כלילה או את יערה, שהחלוקה תהיה הוגנת והמרצות הטובות ביותר תתחלקנה בין כולן בשווה!!!