מכתב לשר הביטחון- בעקבות הפיגוע בצומת חוות גלעד

אביגדור ליברמן

שר הביטחון.

הנדון: דרישה ברורה למיגור הטרור בעקבות הפיגוע בצומת חוות גלעד

ביטחון. כן. מילה אחת. ביטחון זה דבר חשוב, במיוחד במדינה כמו שלנו.  והנה לו, שוב, המאורע המזעזע האחרון. 6 יתומים ואלמנה.

ב"ה, כבר 70 שנה שמדינת ישראל קיימת. ועל מנת שנהיה כאן, נדרשו מאיתנו מחירים רבים של אנשים שחרפו עצמם כדי שאתם ואנחנו נוכל לחיות פה בבטחה יחסית.

אמנם זה לא התחיל פה, 2000 שנה בארצות מפוזרות, בהם הושפלנו, נפלנו, נבזזנו, והכל- בגלל דבר אחד. כי אנחנו יהודים. ואז חזרנו לארץ, וכדי לבסס את המדינה הקטנה שזה עתה קמה אנחנו שילמנו בחיינו, כי מה נעשה - "ארץ ישראל נקנית בייסורים". 100 שנות ציונות עקובות מדם. ואת הייסורים האלה קיבלנו באהבה.

אבל זה נראה שיש מי שזה לא מספיק לו. יש מי שדואג שפה זה לא ייגמר, וגם כשזה בידיו- הוא מחליט לא לעשות.

בכל מקום יש גל עד לזכר מישהו אחר שנרצח על אדמת הקודש כי הוא יהודי. כי הוא מסמל משהו. כן. זו הסיבה. אבל לא רק אנשים שמתו על הגנת העם והארץ כשהיינו ללא שלטון עצמאי, אלא אנשים מימינו אנו, שנרצחו על-ידי בני עוולה שיצאו מהבית שלהם, במדינה שאיננה שייכת להם, למטרה אחת- טרור. שנאה, רחץ דמים. בתוך ארצנו הקטנטונת, והפעם עם ריבונות ושלטון עצמאיים!!

מה אנחנו עושים כדי לא לראות מאורעות כאלו שוב? מקסימום מכניסים מחבלים לכלא, לעשות תארים, ודואגים לבני משפחותיהם, כשכסף רב משתלשל לכיסם.

כבוד השר והקבינט, אתם זכיתם! ויש לכם את היכולת להחליט החלטות שיגנו על עם ישראל. אבל החלטתם שלא. איך תוכלו להגיד 'ידינו לא שפכו את הדם הזה???' כאשר יש לכם את כל האמצעים לעצור את העוול הזה!

רק דבר אחד חסר- עוז. ממי מפחדים? מהאום? מהאיחוד האירופאי? מאומות שקמות ונופלות?! במקום להיות מחוברים לחיי הנצח של עם ישראל? אל האמת שיום אחד תופיע גם אם לא נרצה?

כבוד השר, לנו נמאס לראות את אחינו הנאהבים והנעימים נקטפים בדמי ימיהם, וכן את חלקם אנו מכירים אישית, והיו חלק מנוף ילדותינו, ועכשיו משאירים אותנו יתומים. הגיע הזמן לשנות מדיניות מלהיות מונהגים ע"י כל מיני אנשים וארגונים. להיות מנהיגים ולא לפחד.

אנחנו, בשם אזרחי מדינת ישראל, לא מוכנים להמשיך את החיים בצורה כזו! לא מוכנים יותר להסתובב בפחד בארץ שלנו! נמאס לנו מהבטחות, נמאס לנו מאיומים, נמאס לנו מהמצאות. אנחנו רוצים לראות פעולות. אנחנו נמשיך לחיות כאן, זקופי קומה ובראש מורם. ואנו מצפים ממך ומכל חבריך לממשלה להתחיל להראות עוז וגבורה, כי אתכם ה' זיכה להיות מקבלי ההחלטות.

אנחנו דורשים לסלק את המחבלים ובני משפחותיהם מהארץ, להרוס את ביתם עד היסוד, להרע את התנאים שלהם בכלא. כשאשר לנו יש שבויים חפים מפשע בכלא שלהם, המחבלים רוקדים ושמחים. אנחנו דורשים שמחבל נתעב שיצא לפגוע ביהודי, באח שלנו, לא יראה יותר אור יום.

בכבוד רב ועצב קשה על העוולות הללו.

צעירי האיחוד הלאומי וכל עם ישראל.

11/01/2018
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
10/01/2018
10/01/2018