אוהדי בית״ר ירושלים דורשים שוויון !

כבר שנים שאוהדי ביתר ירושלים מרגישים רדופים, שנים שאוהדי ביתר ירושלים סובלים מאפליה בשפיטה ויחס הבלתי מידתי מצד התקשורת ובית הדין.לא יתכן שבשנת 2018, עדיין יש אי אלו דמויות מפתח שניזונים מידיעות שקריות ושופטים בצורה מיושנת וסטימטית בכל פעם שזה מגיע לביתר ירושלים.

אנו, אוהדי ביתר ירושלים אומרים די!

די לסטיגמות

די לדעות הקדומות

די להכללות

די לחוסר השוויון

די לחוסר האחידות

לא יתכן שישנו חוק ברור המסביר ומתייחס בצורה ברורה למה היא עבירה פלילית ומה היא גזענות ובפועל בתי הדין ימציאו את הגלגל והחוק בכל פעם מחדש ובכל מפגש עם ביתר ירושלים.לא יתכן שמאחר והתקשורת ידועה בצורך הברור שלה לרייטינג שנעשה על גבי ביתר ירושלים, יושפע בית הדין מכמות ידיעות מנופחות וחסרות פרופוציה הגוזרות את גורל הקבוצה עוד בטרם החל הדיון בבית הדין.לא יתכן שכגודל החשיפה התקשורתית כך חומרת הדין וללא שום חוט מקשר בין שאר קבוצות הליגה!לא יתכן שאין שוייון בענישה!לא יתכן שאין אחידות בשפיטה וביחס!

אנו דורשים להישפט ביחס לעבירה ולפי החוק ולא לפי קפריזות הדיין, אנו דורשים להישפט ביחס לגודל העבירה ולא ביחס לסיקור שלה,

אנו אומרים פה בצורה הברורה ביותר, קהל ביתר ירושלים הוא גדול ומגובש והגיעו מים עד נפש,לא נעמוד בחיבוק ידיים בזמן שאנשים שמו להם למטרה לקבוע את תוצאות המשחקים וחווית המשחק בדרך לא הוגנת ולא מוסרית.

אנו שבים ומדגישים, באם התבצעה עבירה פלילית כל שהיא ובאם הופר חוק ובין היתר נושא הגזענות, תואיל משטרת ישראל לאתר את פורע החוק ולמצות איתו את הדין. אין לתת יד להכללה הגסה של בתי הדין ורוצי רעתה של ביתר ירושלים לפגוע בקבוצה ובקהל אוהדיה האדיר בשום דרך פרט לדרך הספורטיבית ועל גבי המגרש.

שום אינטרס לא קודם להגינות ולספורטיביות!

"וַיֹּאמֶר אַל תִּשְׁלַח יָדְךָ אֶל הַנַּעַר וְאַל תַּעַשׂ לוֹ מְאוּמָּה כִּי עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי יְרֵא אֱלֹהִים אַתָּה וְלֹא חָשַׂכְתָּ אֶת בִּנְךָ אֶת יְחִידְךָ מִמֶּנִּי"

אם יש אב ואם לבתי הדין, ובאם הוא אינו מושפע מגורמים זרים, ואם משנתו ברורה ולא נתונה לשיקולים זרים, יואיל בית הדין ומי מאלו שבית הדין שוכן בצילם וישפוט את הקהל של ביתר כשם שהוא שופט את קהלי שאר הקבוצות ובאותה אוביקטיביות ובצורה לא מכלילה ולא דורסנית!

קהל ביתר ירושלים באשר הוא לא ישב בשקט בזמן שזכויותיו לשיוויון נדרסות פעם אחר פעם ברגל גסה ואנו כגוף אחד ובמסגרת החוק נדאג להתמודד בצורה משפטית ונחרצת אל מול העוולות הנגרמות לו מתוקף ההכללה והעונשים הקולקטיביים הגורמים לכולנו עוגמת נפש שלא ניתנת לתיאור.

בחתימה זו אנו מביעים את תמיכתנו במאבק הצודק של אוהדי ביתר ירושלים למען שוויון ואחדות שיפוטית!

25/01/2018
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
25/01/2018