דחיית בגרויות הקיץ 2021

פורסם בתאריך: 07/04/2021

משרד החינוך נמאסתם! ווירוס הקורונה שיבש לכולנו את החיים, אבל לתלמידים שעושים את הבגרויות בזמן המשוגע הזה אף יותר. נוצרו במהלך כל התקופה הזאת הרבה מאוד פערים לימודיים בכל המקצועות. את בגרויות החורף דחו בחודש (במקום בינואר בפברואר) אבל מועדי בגרויות הקיץ נשארו כמו שהם! בגרויות הקיץ מתחילות ביוני! המחצית השנייה רק התחילה ואם לרגע אתעלם מכל השינויים והשיגועים שכבר קרו, יש הרבה תלמידים והרבה בתי ספר גם אקסטרניים שרק התחילו ללמוד את החומר לבגרויות הקיץ, ובנוסף המועדי ב׳ לבגרויות החורף עדיין לא התקיימו ויתקיימו במהלך החודש הזה (אפריל). 2 חודשים ללמוד חומרים חדשים ולתרגל לאחר שרק החלה המחצית השנייה וגם לאחר שדחו את מועדי א׳ בבגרויות החורף זה פשוט לא אפשרי ואף חוצפה וחוסר התחשבות מוחלט! אז בבקשה, לכל התלמידים או לכל האנשים שרואים את העצומה הזאת, תעזרו לי להחזיר קצת צדק והגיון למקרה ההזוי הזה בכדי שנוכל לעשות את הבגרויות וללמוד אליהן קצת יותר מחודשיים.

*דחיית מועדי בגרויות הקיץ לכל התלמידים.                       *תיכונים אקסטרניים עובדים באופן שונה, ומתחילים ללמוד את החומר של הבגרויות קיץ רק במחצית השנייה.

עצומה זו נועדה בשביל כל התלמידים וכל נבחני הבגרויות.

משרד החינוך, אנחנו מבינים שתקופת הקורונה חייבה אותכם בהמון שינויים והיערכויות מחודשות, אבל אתם חייבים גם פה לעשות שינוי ולדחות את מועדי בגרויות הקיץ בחודש לפחות, כדי שגם כל התלמידים האקסטרניים ייגשו לבגרויות באופן הוגן וגם כל שאר התלמידים בארץ.

*בבקשה תפיצו ותפרסמו לכל מקום שאפשר, ותחתמו כדי שכמה שיותר אנשים יוכלו לתרום ושנשכנע יחדיו את משרד החינוך להתחשב ולדחות את מועדי בגרויות הקיץ בחודש לפחות.