אלכוהול וסמים בקרב בני נוער

אין תמונה

פורסם בתאריך: 23/03/2020

אנו, תלמידי כיתה יב בבית הספר "הגימנסיה הריאלית" בראשון לציון מפרסמים עצומה זו כחלק מעבודה באזרחות. מטרתנו בפרסום מודעה זו היא בכדי להפחית את השימוש באלכוהול וסמים בקרב בני נוער שאינו כחוק ובנוסף בכדי לפנות לרשויות השלטון שלטענתנו אינם מבצעים את תפקידם כראוי באכיפת נושא שימוש באלכוהול וסמים בקרב בני נוער. בימינו ניתן להיחשף למקרים רבים של בני נוער ואף ילדים שנחשפים על ידי אחרים ונורא מכך חושפים את עצמם בידיעה מלאה לסמים ושתיית אלכוהול שכידוע אסורה בחוק לקטינים מתחת ל 18. מספר בני הנוער שמשתמש בסמים ובאלכוהול ילך ויגדל אם אנחנו, הציבור לא נפעל בכדי לעצור זאת, יש לנו הזכות כציבור לשמור על זכויותינו לחיים וביטחון, כאשר בני נוער משתמשים באמצעים הנ"ל הם מסכנים את עצמם בעיקר אך גם את הציבור, חלקם אינם יודעים איך יגיבו לשימוש בסמים או באלכוהול ויתכן כי יפגעו בציבור כאשר אינם בטיבם. בואו תפעלו איתנו בכדי לעצור את הסיכון שלנו ושל בני הנוער שנחשפים לאמצעים אלו, אנו מבקשים את עזרתכם בסחיפת כמה שיותר אנשים אחרינו והגברת אכיפה לתופעה מצד הרשויות. התופעה מסוכנת ויש לשים לה סוף.