גני אביב לא פראיירים

אנו, תושבי גני אביב - מתנגדים למכרז שעומד להתממש בימים אלה בין משטרת ישראל לבין יזמים (שטובת השכונה לא לנגד עיניהם, לצערנו).

המכרז יהפוך את המרכז המסחרי היחיד בשכונה לחניון אחסון והוצאה לפועל של המשטרה.

משמעות הדבר היא שמרכז השכונה יהפוך למגרש מכוניות, משאיות ועוד כלים כבדים, זיהום ושמנים, רעש בכל שעות היום והלילה, ופגיעה אנושה בלב השכונה, תוך הבטחות ריקות מתוכן שגם אם תמומשנה - תהרוסנה את הריאה הירוקה שטיפחנו במרכז השכונה בשנים האחרונות.

עיריית לוד לא מעוניינת להתמודד עם היזמים, ולא נותרה לנו ברירה אלא לעתור בעתירה מנהלית לאלתר, ולשכנע את בית המשפט בפגיעה שתיגרם לשכונה אם המכרז הזה ייצא לפועל.

פעולה זו לא נעשית בלב קל, והיא בשום פנים לא באה לפגוע ברשות המקומית, אלא לדאוג לזכויות של תושבי השכונה, לדאוג שלא נהפוך חלילה לשכונת מצוקה , שכל הפעילות של תושבי השכונה בעזרת הרשות המקומית לפארק מרכז השכונה תרדנה לטמיון, שהמרכז המסחרי יהפוך שולי ושגני אביב תידרדר חלילה כמו שקרה בשכונות נוספות בעיר (בעבר).

חתימה על העצומה מביעה את התמיכה של כל תושב/ת בעתירה מנהלית נגד עיריית לוד.

בהמשך ימסרו הפרטים המדויקים כיצד תתבצע העתירה, בשקיפות מלאה.

לנושא הזה מגויסים טובי המוחות של השכונה, אנשים לא פוליטיים, בעלי נכסים בשכונה שמעוניינים לראות את השכונה שלנו, גני אביב - כפנינה של גוש דן.

אנא, חתמו והפיצו

בברכה,

טובה אבן חן

10/08/2020
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
30/07/2020
29/07/2020